Újabb ranglista győzelem

Remekül sikerült a Pannónia Junior Akadémia színeiben induló, Rózsa Dávid főpróbája a Bulgarian Amateur Open előtt. A Balaton Golf ranglista verseny után, a szombati Kisorosziban tartott megmérettetést is magabiztosan hozta, +1-es score-ral.

A reggel 9:00-kor elrajtoló mezőnyt golfidő fogadta, igazi jutalomjáték volt. A versenyt tehát a 2016-os férfi bajnok, Rózsa Dávid nyerte meg Magyar Krisztián (78) és Sárközi Ricsi (80) előtt.

Nettó kategóriában is értékelték a résztvevőket, a nőknél a többszörös bajnok Kocsis Réka győzött, Grigalek Ildikó és dr. Erdei Éva előtt.

A Férfiak nettó „A” kategóriájában Salamon Balázs, Magyar Krisztián, Bernhardt Tibor sorrend alakult ki az élen. A „B” mezőnyben dr. Grigalek Gábor, Kócs Olivér, Tóth Zoltán Totti volt az első három.

A nettó Szenior Kategória nyertese Koplányi Tibor lett, Molnár Mihályt és Dietrich Gábort megelőzve.

A legfiatalabbaknál az Academy Golf Club két játékosa, Farkas Tamás, Kovács Alex, valamint a Golfiesta tagja, Koharek Anna végzett a junior mezőny dobogóján.

A teljes EREDMÉNYSORT ITT olvashatják!

A következő ranglista megmérettetést az Old Lake Golf Club-ban tartják szeptember 22-én, amikor a klub fennállásának 20. évfordulóját ünneplik meg méltó módon.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés