Címet védene Závaczki Bulgáriában

(Kép a 2017-es versenyről)

Závaczki Bálint egy kisebb szünet után remek formában tért vissza a szeptember 1-i ranglista verseny alkalmával. -1-es score-ral magabiztos győzelmet aratva készül a jövő héten esedékes Bulgarian Amateur Open-re (Rózsa Dáviddal utazik), ahol nem mellesleg címvédőkét áll az elütőre a Pravets Golf Club-ban.

Többszörös korosztályos bajnokunk tavaly fölényes győzelmet aratott a háromnapos tornán. Összesített -6-os score-ral végzett a mezőny élén. Most azonban a két évvel ezelőtti helyszínen szeretne a dobogó legtetején ünnepelni.

„Gyorsan elrepült az egy hetes pihenőm, de úgy érzem teljesen feltöltődtem, és felkészültem a rám váró kihívásokra. Örülök a ranglista megmérettetésen elért -1-nek, amivel megerősítettem a pluszos hcp-met. Ez lesz a célom Bulgáriában is, ahol jó játékkal szeretném megvédeni a tavaly szerzett címemet.

A helyszín a Pravets Golf Club pályája lesz, ahol két éve még az esélytelenek nyugalmával indultam és a nyolcadik lettem. Ez egy nagyon jó tervezésű, nagyon szép pálya, jó a vonalvezetése. Sok függ majd az időjárástól, akár már a kisebb szél is nagyban befolyásolhatja a játékot. Emellett a greenek is gyorsak. Oda kell majd figyelni, az biztos.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés