Első Magyar Golf Fesztivál Zalacsányban!

Szórakozás és jótékonykodás egyben

A Zala Springs Golf Resort rendezi meg az Első Golf Fesztivált Magyarországon, szeptember 21. és 23. között.

Gyakorlónap és üdvözlő ünnepség szeptember 21-én. Kettes Texas Scramble verseny szeptember 22-én finom ebéddel. Végül, a fesztivál záró napján, egy kettes 4 Ball Best Ball szeptember 23-án.

Minden verseny után külön díjátadót rendeznek, így a játékosok szabadon dönthetnek, hogy egy vagy két versenyen szeretnének-e részt venni. Golf Fesztivál szálláscsomagok már 299 Eurotól kaphatók, de természetesen lehetőség van a versenyekre külön is regisztrálni.

Hogy miért fesztivál, a fesztivál?

Péntek este welcome Grill Partyval, élő zenével várják a résztvevőket. Szombaton, vasárnap ebédre ínycsiklandozó fogások várják a résztvevőket, míg vasárnap a helyi termelők és kézművesek kiállítása is a programban szerepel.

Az esemény emellett karitatív célokat is szolgálnak!

A Golf Fesztivál a Koraszülött mentő és Gyermek intenzív Alapítványt támogatja. Minden nevezési díjból 10 eurót az alapítványnak ajánlanak fel, hogy segíthessék a munkájukat! Emellett egy csendes jótékonysági aukciót is szerveznek, ahol többek között egy Henrik Stenson által aláírt sapkára és Sckore kártya tartóra, egy golfhétvégére Csehországban, egy golf hétvégére a Zala Springsben és egyéb értékes tárgyakra lehet licitálni.

Jöjjön és csatlakozzon a jó cél érdekében az Első Magyar Golf Fesztiválhoz!

További RÉSZLETEKET ITT olvashat!

A golfozók, akik már tudják, mit jelent a Zala Springs!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés