Rózsa Dávid újra dobogóra állna

(képek: Pirin Golf & Country Club)

A szófiai reptéren felszállás előtt értük utol a friss Macedon Open győztest, Rózsa Dávidot, aki a hétvégi, kisoroszi ranglista verseny után vissza is tér Bulgáriába. Csapattársával a Pannónia Junior Akadémia golfozójával Závaczki Bálinttal együtt, ugyanis a Bulgarian Amateur Open-en lesz jelenésük.

„Érdekes volt, hogy a Macedón Bajnokságnak, a bulgáriai Pirin Golf & Country Club adott otthont – kezdte értékelését a 2016-os magyar felnőtt bajnok – Érdekes volt, hogy a közel ötven indulóból, csak a 12 hcp-n belüliek indulhattak a bruttó győzelemért. A mezőnyt színesítette, hogy a bolgárok mellett, kanadai és ausztrál játékosok is voltak. Panaszra nincs okom. A versenyszervezéssel és a pályaminőséggel minden rendben volt, jól éreztem magam! Adta magát a környezet és a pálya is a jó játékhoz. A greenek gyorsak voltak és nagyon technikásak. Köszönöm, hogy sokan szurkoltak itthon nekem.” - foglalta össze röviden élményeit Rózsa, akinek a neve felkerül a Vándorkupára a korábbi győztesek – köztük a 2017-es nyertes, Závaczki Bálint – neve mellé.

Hasonló céllal indul a szeptember 13-15. között esedékes Bulgarian Amateur Open-en is, ahol 2017-ben a dobogóra állhatott. Tavaly itt játszotta az eddigi legjobb háromnapos összesített eredményét.

„Jó emlékeket őrzök a Bulgarian Open-ről. Hasonló teljesítményt várok magamtól idén is. Szeretnék idén is a dobogón végezni. Előtte azonban vár még rám egy ranglista verseny, ahol edzőmmel, Böndicz Gergővel igyekszünk minél jobban felkészülni Bulgáriai megmérettetésre. A magyar Old Course tökéletes helyszín, hiszen ugyanolyan szűk és technikás, mint amilyen a nemzetközi bajnokság pályája lesz."

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés