Luxus edzőtábor a tengerparton

A tavaly életre hívott Hideg Kupát, Hideg Dani idén is megszervezte. A célállomás Törökország.

HG Mit érdemes tudni a szállásról?

- Már 10 éve utazunk Törökországba, a hideg télből a napsütésbe. Edzőtáborunkat másodjára rendezzük meg. Idén az Amibus Travel utazási irodával együttműködésben szerveztünk egyhetes tábort, két turnusban.

Az első csapat november 24 és december 1 között jön, és a Titanic Delux szállodában fogunk megszállni, a második turnusnak pedig december 1-től 8-ig tart majd a tábor és a Titanic Beach Lara-ban leszünk.

Mindkét szálloda a Titanic hotellánc tágja, 5*-os, all inclusive ellátással.

(2018.11.24. - 2018.12.01. Titanic Deluxe Belek)

HG Miért pont ebben az időpontban mentek?

- Ősz végén, tél elején holtszezon van, viszonylag kevesen utaznak, így olcsóbb a szállás és az utazás is. Valamint az időjárás is kiszámíthatóbb, mint tavasszal. Tavaly reggel 10 fokok voltak, de délre a hőmérséklet szerencsére már elérte a 24 fokot is, így kellemes időjárásunk volt, erre számítunk most is.  

HG Mik lesznek a programok?

- Leginkább a golfra helyezzük a hangsúlyt. A gyakorláson mellett versenyek is lesznek különböző formátumban: texas scramble, egyéni, és match play. Tavaly nagy sikerrel zajlottak, remélem, ez idén is így lesz.

(2018.12.01.-2018.12.08. Titanic Beach Lara)

HG Hányan jelentkeztek a táborba?

- Az első turnusra hatvan résztvevőt várunk, a másodikra eddig 40-en jelentkeztek. Mindkét turnusra - korlátozott számban - még vannak elérhető helyek, szóval még bátran lehet jelentkezni nálam. Nagy öröm, hogy nem csak egyénileg, de már családosan is jönnek.

Fontos kiemelni, hogy 12 éves kor alatt minden ingyenes, a szállás és az étkezés is, csak a repülőjegyért kell fizetni. Valamint, aki nem golfozni szeretne, olcsóbban megválthatja a jegyét. 400 EUR a nem golfozó szállás, ami egy hétre, egy all inclusive szállodában egyáltalán nem sok.

HG Mit tehet, aki lemarad az ideiről?

- Ne csüggedjen! Februárban visszatérünk a Titanicba, márciusban pedig Malagában, Spanyolországban folytatjuk. Részletek később!

 

További információ és jelentkezés:

Hideg Dániel

PGA professional

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36306040547

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés