Izgalmas hétvége az Old Lake-ben

Egy kisebb nyári szünet után rögtön két versennyel jelentkezik az őszi szezonra hangolódva a tatai Old Lake Golf Club. Szombaton kerül sor a nagy tradícióval bíró Építész-Mérnök Kupára, amit ebben az évben 19. alkalommal rendeznek meg. Vasárnap pedig - mint már beszámoltunk róla - a Férjek Versenyén indulhatnak a golfozók. A részletekbe a klub igazgatója, Bábos Réka avatott be minket.

„A Húsvét Kupa mellett az Építész-Mérnök Golf Kupa a második legrégebbi versenyünk, tematikus rendezvényeink között pedig ez volt az első, amiben a játékosok szakmája kapott hangsúlyt. A verseny nyílt, eszerint minden játszani vágyót szívesen látunk a klubban, egy jó hangulatú 2 fős texas versenyre.

A rendezvény fő szponzorai a Geotech, Rammers Hungária (ajándékcsomagok, kupák), illetve a Puskás Művek Kft. (minden induló logózott labdát kap) biztosítja a minőségi szórakozást az Old Lake csapatával együtt.

Klubversenyünk az évek során nagy sikernek örvendett a játékosok körében, reméljük, ez idén sem lesz másként. Jelentkezni augusztus 31. péntek 14 óráig lehet, a 06-34-587-620; 06-30-747-27-03-as telefonszámokon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A verseny szombaton 9 órakor kezdődik és egy hamísítatlan BBQ partival ér véget.”

A versenykiírást ITT OLVASHATJA!

 

2017-es eredmények

Díjazottak

Bruttó I. + Legjobb Építész: Vass Lajos - Vass Laura

Építész csapat díj: Puskás András - Méhes György

Nettó

I. Károly Ádám - Nguyen Luu Lan Hoa

II. Sámuel Botond - Tvarosek Zsolt

III. Gelbmann Ferenc - Lengyel Armand


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés