Nemes ügy: Jubilál a Férjek Versenye

Ahogyan azt már 2009 óta megszokhattuk, minden évben megrendezik a Férjek Jótékonysági Versenyét és ez idén is így lesz. Szeptember 2-án, vasárnap immár jubileumi, tizedik alkalommal köszönthetjük a rendezvényt. Az ötlet gazdája és az esemény fő szervezője Fehér Zsolt, aki édesanyja elvesztését követően indítványozta az összefogást, amellyel a vastag- és végbélrákosok élhetőbb életéért létrejött Meggyógyulhatsz Egyesület munkáját kívánja segíteni a befolyt összegből. Mint mondta, az esemény nem a versenyről szól elsősorban. Természetesen lesznek nyertesek, de alegnagyobb győztes remélhetőleg, a Meggyógyulhatsz Egyesület lesz.

„Az évek alatt a verseny hagyománnyá érett és jó ügyet szolgál. A támogatói kör pedig folyamatosan bővül. Édesanyám már 10 éve nincs köztünk. Bár halálával nagy űrt hagyott, de örülök, hogy egyben valami új is elkezdődött, amellyel a Meggyógyulhatsz Egyesületet támogatjuk immár 10. éve. Tavaly 1.6 millió forintot gyűjtöttünk össze, remélem idén ezt sikerül túlszárnyalnunk” – kezdte nyilatkozatát Fehér Zsolt.

Aki ismeri Zsoltot, tudhatja, hogy nem hagyományos versenyt akart, hanem valami egyedit, ezt a játékforma is híven tükrözi: Stroke mínusz a HÁZAS ÉVEK száma (az ütésszámból nem a handicapet, hanem a házas évek számát vonjuk ki!), mert az első versenyt házassága első napján rendezte, amelyen az esküvőn megjelentek vehettek részt és barátja, Nagy Laci nyerte. Ő azóta is, minden versenyen részt vett, sőt a legfőbb támogatója ennek a kezdeményezésnek.

„A verseny - a tradícióknak megfelelően - 10 órakor kezdődik shotgun starttal a tatai Old Lake Golf Clubban. A flightokat pedig reggel sorsolják ki. A résztevőket már 8:30-tól várjuk villás reggelivel és pezsgővel.

Emellett számos nyeremény talál gazdára. Kiemelendő, hogy idén is lesz hole in one díj a 8-as szakaszon, ahol Lichtenberger Attila (Seiko Hungary)révén Pulsar órát nyerhetnek a játékosok. Sőt, ha már a csapat egyik tagja bravúrt ütött, a társaság egésze megkapja a gyönyörű minőségű órát. Ha esetleg nem lesz a versenyen hole in one, akkor egy darab Pulsa órát sorsolnak ki, tombolaként. Ha már a tombolánál tartunk, a fődíj 2 éjszaka, 2 fő részére a Novotel Danube hotelben! (További tombola díjak ITT)

A csapatokat is értékeljuk (Bruttó első, Bruttó utolsó, Nettó I-II-III-IV.), Nettóban pedig, a legjobb a vándorkupa boldog tulajdonosa lesz egy évre.

A felajánlásokat ezúton is köszönjük! Találkozunk vasárnap! Jelentkezni szeptember 1, szombat 16 óráig az Old Lake elérhetőségein lehet, a 06-34-587-620; 06-30-747-27-03-as telefonszámokon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.”

 

A játékformáról és a díjakról Bővebben ITT olvashat.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés