Czernecki Laura élete formájában

 

Junior válogatott golfozónk az elmúlt időszakban elkapta a fonalat. A Szlovák Nyílt Bajnokságon megjátszotta élete legjobb körét (+3), majd a 29. Nyílt Bajnokságon is megmaradt a lendülete. +8, +4 és +10-es eredményével a magyar 16 év alatti lány kategóriában a győzelemre, a nyílt kategóriában a második helyre volt elég.

„Intenzív időszakon vagyok túl. Az elmúlt pár hétben egyik verseny volt a felkészülés a következőre. A Young Mastersről hazaérve lehetőségem volt egy kicsit pihenni, ami úgy érzem, hozzátett a játékomhoz.” – kezdte nyilatkozatát Lara, majd az elmúlt két nagytornájára is kitért.

„Szlovákiában nagyon jól ment a játék, legfőképp második nap. Aznap az utolsó pár szakaszon nagyon izgultam, hogy megtartsam a jó eredményt, sikerült, így egyedüli magyar lányként teljesítettem a cut-ot. Két napra rá következett a Magyar Junior Nyílt Bajnokság. Célom a nyílt dobogó és a magyar első hely volt, mindkettő sikerült, aminek nagyon örülök. A pálya remek állapotban volt, jó volt rajta játszani. Személy szerint a flightunkban nagyon jó volt a hangulat, végig bíztattuk egymást (mi hárman lettünk végül dobogósok).

A második napi játékok után úgy tűnt, talán még a győzelemre is lehet esélyem, de sajnos elizgultam, így egy rosszabb score-t tudtam csak játszani az utolsó körben, de még így is megtartottam a nyílt második és magyar első helyet.”

Junior válogatott golfozónk végül az idei szezonban még hátralévő kihívásokra is kitért.

„Idén előttem áll még a Horvát Nyílt Bajnokság, ahol minél jobban szeretnék majd teljesíteni, a mezőny erősségével nem vagyok még tisztában, de szeretnék minél jobb score-t játszani. Emellett a Klubcsapat Bajnokság, ahol idén is lehetőséget kaptam, hogy részese legyek a Pannónia Junior Akadémia csapatának. Célom itt is a minél jobb szereplés.

Mindkét verseny ősszel lesz, így addig folytatom a felkészülést, és természetesen megkezdem a suliban a 11. évemet!” – tette hozzá mosolyogva.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés