Dobogó és bajnoki esélyekkel a fináléba

Többszörös junior bajnokunk, Závaczki Bálint folytatta remeklését a Máriavölgyben zajló 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokságon, így egyedüliként a mezőnyben par alatti (-3) összesített score-ral büszkélkedhet. A nőknél Czernecki Laura remekelt, 76-ot ütött a második napon. Örömhír, hogy több kategóriában is pódiumi és győzelmi sansszal várhatjuk a mindent eldöntő kört.

A legerősebb és legnépesebb kategóriában (U18 open) tehát Závaczki Bálint (-3) vezet, Matej Babic (+2) és honfitársa, a 2018-as felnőtt magyar bajnok Kötél Bence előtt, aki Stirn Patric Gal és Luka Strasek társaságában osztozik a harmadik pozíción +3-as összesített score-ral. A teljes EREDMÉNYSOR ITT!

Ennek értelmében, a hazai bajnokságban Závaczki Bálint (-3), Kötél Bence (+3) és Greff Bálint (+20) a Top 3.

 

A 16 éveseknél nagyon szoros az élmezőny. Staykov Denis (+8), Curic Martin (+10), Schaur Fabian (+13) állnak jelenleg a képzeletbeli dobogón, de közvetlen a nyomukban ott lohol Sárközi Ricsi (+15) együttállásban a 4. helyen. A teljes EREDMÉNYSOR ITT!

Ezáltal a magyar mezőnyt lélegzetvételnyi előnnyel ifj. Sárközi (+15) vezeti, Hayder Török Alexander (+19) és Fülöp Gergő (+20) előtt.

 

Az U14-es nyílt kategóriában is lesz min izgulnunk. Stöllinger Viktor (+6) átvette a vezetést, együttállásban Koch Stanislaus-szal (+6). Mögöttük mindössze egy ütésnyire érkezik az első kör után még vezető Bertényi Bence (+7).  A teljes EREDMÉNYSOR ITT!

A hazai bajnokságban Stöllinger Viktor (+6), Bertényi Bence (+6), Kemény Kevin (+14) a sorrend. A 4. helyen a dobogóra áhítozó Horváth Ákos (+15) áll.

 

A legkisebb fiúknál (U12 open) megduplázta előnyét Mackelis Giedrius (+15) Dietrich Karl (+21) előtt. Míg a harmadik helyen továbbra is Bohinc Tim (+29) áll, a sarkában Nagy Árminnal (+30).  Zsimán Lebovics Zénó még szintén odaérhet a dobogóra a maga +34-es score-jával. Ők ketten képviselik a hazaI kategóriát is. A teljes EREDMÉNYSOR ITT!

 

A női mezőnyben Czerneczki Laura szállította a második körben a legalacsonyabb score-t (+4) közvetlen vetélytársa Siftár Nezal-lal egyetemben, így az U16-os kategóriában nagy valószínűséggel közülük kerül ki a győztes. A képzeletbeli dobogón Siftár Nezal (+9), Czernecki Laura (+12) és Maliková Alexandra (+18) áll. A teljes EREDMÉNYSOR ITT!

Lányok 16 magyar I-II-III.: Czernecki Laura (+12), Lehoczky Fanni (+34), Földházi-Nagy Zsófia (+43)

 

A legnagyobbaknál a címvédő, Nagy Klára 81-es második körének köszönhetően a harmadik helyre kapaszkodott fel, néhány ütésre a második helyen álló, Dordevic Jefimija mögé. A kategóriát (U18 open) magabiztosan Marinovic Jana vezeti. Az utolsó körben a dobogóra még Szántó Sára és Kiss Polett Karolina is odaérhet. A teljes EREDMÉNYSOR ITT!

Lányok 18 magyar I-II-III.: Nagy Klára (+25), Szántó Sára (+28), Kiss Polett Karolina (+29).

 

Az U14-es nyílt kategóriában Berkenyei Daniella (+20) megnyugtató előnnyel vezet, a második helyre feljövő 2018-as Magyar Kupa győztes Jaczkovics Emma (+26) előtt, míg a harmadik helyen Bleier Delia (+28) áll. A teljes EREDMÉNYSOR ITT!

Lányok 14 magyar I-II-III.: Berkenyei Daniella (+20) , Jaczkovics Emma (+26), Raab Sophia (+32)

A III. napi STARTLISTA ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés