Hazaiak nyerték a Herend Kupát

Díjeső Balatonudvariban

Immár tizenegyedik alkalommal, idén is megrendezték a Herend Kupát augusztus 19-én, vasárnap Balatonudvariban. A hagyomány ereje az, ami magával ragadja évről évre a golfozók krémjét, melyet a nagyhírű, tradicionális cég, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. szponzorál.

A XI. alkalommal rendezett kupa a golfozók igényeit szem előtt tartva, 10 órakor kezdődött a porcelánokért. Örömhír volt, hogy hét kategóriában értékelték a résztvevőket, többek között női és férfi bruttót is hirdettek. A sok értékes Herendi díj mellett  kísérő programok tették jó hangulatú, családi eseménnyé a napot.

A férfiaknál nagyon szoros volt a harc a legnagyobb és legszebb Herendi vázáért, amelyet végül a Balaton Golf játékosa, Horváth Joe nyert meg Baldauf László és Kovács Titusz előtt. A nőknél szintén hazai játékos örülhetett. A tavalyi év után ismét Kovácsné Földesi Katalin állhatott a dobogó legfelső fokára. Érdekesség volt, hogy játékon kívül öt kezdő junior is pályára lépett, 5 szakaszt játszottak texas formában, amit nagyon élveztek. Balaton Golf csapata reméli, köztük lehet a következő nagy bajnok!

A bruttó női és férfi díjak mellett nettóban is értékelték a játékosokat, herendi vázákkal és porcelánból készült golflabdákkal is gazdagodhattak a díjazottak.

A férfi A kategóriában Baldauf László győzött, dr. Boros Roland, Jankovits Edwin előtt, míg a B mezőnyben Kerekes Antal, Braunk Károly, Felső Gábor volt a sorrend. A szenior férfiaknál Kovács Titusz nyert, Vincze Alajost, Miszlai Sándort megelőzve. 

A nőknél Movik Gabriella állhatott a dobogó legfelső fokára. A második helyen dr. Lex Annamária, míg a harmadikon dr. Kománovics Ibolya végzett. A junioroknál Szloboda Bence kapta az első helyezettnek járó díjat.

Ismét volt játék a játékban, azaz Longest drive (férfi, női) és Nearest to pin is a verseny során a kijelölt szakaszokon. A díjátadón további két labdát sorsoltak ki a résztvevők között.

Longest Drive férfi: Horváth Joe

Longest Drive nõi: dr. Kománovics Ibolya

Nearest to the pin: Kerekes Antal

 

Az eredményhirdetés a versenyhez hasonlóan jó hangulatban telt. A klub, a főszponzor is kitett magáért, és ahogy lenni szokott, mindenki tetszését elnyerte a 2018-es kupa.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés