Profijaink a legjobbak között, Benji -8!

Palanszki Benjámin és Lugosi Tamás is magabiztosan jutott a CUT-ba a Csehországban rendezett WGM Beroun PGA Championshipen. Benji már a szerdai napon is kiváló rajtot vett (68), amit a második körben sikerült megismételnie (68), így ellentmondást nem tűrően a T7. helyen, -8-cal kvalifikálta magát. Tamás, a visszafogottabb nyitány után ma egy -3-as score-ral (összesítésben +1-gyel) biztosította be helyét a T34. pozícióban a legjobbak között.

 

T7. Palanszki Benjámin 136 (68, 68); -8

„A tervem az volt, hogy az első két napon par alatt teljesítsek. Nagyon örülök, hogy ez sikerült, így magabiztosan várom a CUT-ot. Egyre jobb formában érzem magam, és remélem ez a lendület a továbbiakban is kitart. Azon dolgoztam az elmúlt napokban, hogy minél jobban alkalmazkodjak a pályához és a megfelelő stratégiával, minél eredményesebben szerepelhessek. Várom már a holnapot!”

 

T34. Lugosi Tamás 145 (76, 69); +1

„Sajnos, akárcsak az első körben, a második napon is amatőrökkel kellett játszanom (ugyanazokkal), ami egy picit rányomta a bélyegét a teljesítményemre. Kisebb-nagyobb csúszások voltak, így képtelenség volt a saját ritmusomba játszani. Mára már lélekben felkészültem és új tempóval kezdtem a napot, aminek meg is lett az eredménye. -3-as körrel több helyet tudtam javítani, így ott lehetek a legjobbak között. Köszönöm szépen a születésnapi köszöntéseket!”

 

Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés