Sonjával erősít Zalacsány!

Exkluzív nyilatkozat a 2016-os év klubmenedzserétől

Gschwendtner Sonja a Hungarian Golf Magazin hasábjain jelentette be, hogy nyolc gyönyörű év után klubot vált és a Zala Spings Golf Resortban folytatja karrierjét. Döntését azzal indokolta, hogy új kihívásra van szüksége. Sonja már nagyon várja, hogy megkezdhesse a munkát új klubjánál és együtt dolgozhasson Damian MacPhersonnal.

„Talán életem egyik legnehezebb döntése volt ez, de azt gondolom, eljött az ideje a frissítésnek és annak, hogy új kihívások elé nézzek. Nagyon sokat köszönhetek az Imperialnak, hiszen gyakorlatilag itt nőttem fel. A balatongyöröki klub mindig több volt, mint egy munkahely, otthonra leltem itt. Most azonban egy új korszak kezdődik, de sosem felejtem el az itt töltött éveket, mindig hálás leszek. Az egyik legkedvesebb emlékem, hogy 2016-ban az év klubmenedzserének választottak. Ebben a sikerben mindenki benne volt, a Golf Club Imperial valamennyi munkatársa, támogatója és klubtagja. Mindent nagyon köszönök, a szívem egy része mindig Imperialos marad” – kezdte Sonja, aki a klubigazgató-helyettesi pozíciót tölti majd be új munkahelyén. Rujp Zsuzsa helyét veszi át, aki továbbra is erősen kötődik majd a Zala Springshez, ugyanis immáron 100 százalékban tud a Golf East Kft.-nél lévő teendőire koncentrálni, amely cég egyébként a zalacsányi pálya kivitelezését is végezte.

„Benkócs Tamás, a klub elnöke keresett meg – folytatta Sonja. – Bevallom, meglepett az érdeklődés, hogy a klub szeretne a munkatársai között tudni. Már az első találkozónkon meg volt köztünk a szimpátia és az alapvető bizalom, amely elengedhetetlen a közös munkához. A motiváció és meggyőződés, amit az elnök úr részéről tapasztaltam, ösztönzött, hogy váltsak. Bár, mint említettem nem volt könnyű, de úgy éreztem, hogy ez a megfelelő időpont ahhoz, hogy egy új kihívásba fogjak valahol máshol, azt gondolom, ez egészséges hatással lesz rám. A Zala Springs Golf Resort egy fantasztikus golflétesítmény hatalmas potenciállal és szeretnék a részese lenni a fejlődésüknek. Nem mellesleg ez egy hatalmas előrelépés szakmailag is számomra, hiszen egy olyan elismert és tapasztalt menedzser mellett dolgozhatok, mint Damian MacPherson. Nagyon várom már a közös munkát!” – nyilatkozta lapunknak Gschwendtner Sonja, aki csütörtökön kezdte meg hivatalosan a munkát Zalacsányban.

Damian MacPherson, a Zalasprings Golf Resort Club Manager üdvözölte Sonját a csapatban.

„Tudtuk, hogy a Golf East megnövekedett teendői miatt – amely elég sok projektben érdekelt jelenleg – teljes munkaidőt kíván meg Rujp Zsuzsától. Ezért már hónapokkal ezelőtt elkezdtük keresni az utódját. Nem volt egyszerű, hiszen Zsuzsa 20 éves tapasztalatával rendkívül sokat tett a Zala Springsért megalakulása óta.

Bízunk benne, hogy Gschwendtner Sonja a tökéletes választás! Szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen, hiszen nagyszerű dolgokat vitt véghez az Imperialban. Nyilván a Zala Springs egy más klub, más prioritásokkal, de Sonjában benne van az a lojalitás és kreativitás, amit mi is képviselünk. Nagy ambíciókkal érkezik, és mi azon leszünk, hogy segítsük a beilleszkedését. Nagyon örülünk, hogy immáron a golf csapatunkat erősíti. Hisszük, hogy ő és a Zala Springs is sokat profitálhat az együttműködésből. Üdv nálunk!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés