Balatonudvari emeli a tétet

Nyerje meg a csodálatos Herendi porcelánok egyikét!

A Balaton Golf csapata ismét kitesz magért, karöltve a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.-vel, ugyanis immár XI. alkalommal rendezi meg a Herend Kupa versenyt. A golfozók igényeit szem előtt tartva, az esemény vasárnap - augusztus 19-én - lesz, 10 órai shotgun kezdéssel. Örömhír továbbá, hogy kibővítették a kategóriákat (összesen 7 lesz) és többek között női és férfi bruttót is hirdetnek, így a nők is nagyobb eséllyel indulhatnak a legnagyobb és legszebb Herendi vázáért. A sok értékes Herendi díj mellett (összesen 23-at osztanak ki) kísérő programok egész sora teszi igazi családi eseménnyé a napot.

 

Ismét lesz játék a játékban, azaz Longest drive (férfi, női) és Nearest to pin is a verseny során a kijelölt szakaszokon. Ezeknek a győztesei gyönyörű herendi golflabdával gazdagodnak, sőt a díjátadón további labdákat sorsolnak ki a résztvevők között.

Természetesen ehhez a különleges alkalomhoz ínycsiklandó menü is dukál:

Előétel: Hideg lecsókrém leves sonka morzsával

Főétel: Rozmaringos-mustáros sertésszűz érmék, grill zöldségekkel

Desszert: Fövenyesi panna cotta

A vasárnapi versenyre jelentkezni egész péntek 12 óráig lehet, a már megszokott elérhetőségeken: az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen, illetve a +36 87 549 200 vagy a +36 70 504 2692-es telefonszámokon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés