A munka kezd beérni!

Szeptember 12-ig lehet jelentkezni a Mid-Am-re

7 nemzet közel 90 golfozója jelezte eddig részvételét a 6. Mid-Am Golf Bajnokságra és ez a szám napról napra növekszik – számolt be Révész Tamás, a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület főtitkára. Hozzátette, a szeptember 14-16. között megrendezendő torna színvonalasnak ígérkezik, ugyanis a mezőny felét single HCP-sek teszik ki. A tornának, - a tavalyihoz hasonlóan – a Zala Springs Golf Resort ad otthont.

„Folytatva az elmúlt évek tendenciáit, látható, hogy a Mid-Am Golf Bajnokság, lépésről lépésre fejlődik. Régen egy jó hangulatú, baráti golfozásnak indult, mára pedig - a tavalyi év óta - szövetségi versennyé nőtte ki magát és nem csak a nevében nevezhető nyílt bajnokságnak. Számos külföldi szövetségnek elküldtük a meghívót, így várhatóan a nevezési határidő végéig (szeptember 12-ig) a 87-es jelenlegi létszám meghaladja majd a 100 főt, ami a CUT bevezetését eredményezi. Ez is azt vetíti előre, hogy kiélezett csata és remek hangulatú verseny vár ránk! Ebben elévülhetetlen érdemei vannak a szövetség elnökének, Zilahy Csabának, aki az utóbbi 5 években rendkívül sokat tett a korosztályos golfozók összekovácsolása és a Bajnokság népszerűsítése érdekében.”

A háromnapos tornának - a tavalyihoz hasonlóan – a Zala Springs Golf Resort ad otthont, ugyanis a helyszín kiválasztása nagyon fontos tényező.– mondja a főtitkár.

„Mindenre kiterjedő élményt akarunk nyújtani a résztvevőknek a komplexumban való tartózkodásuk alatt, hogy az első perctől az utolsóig – golfozás előtt, közben és után - is jól érezzék magukat. Ez tökéletesen beleillik a bajnokságnak otthont adó Zala Springs Golf Resort filozófiájába is. Az impozáns létesítmény a gyönyörű panorámával már a tavaly is mindenkit levett a lábáról. Ez minden bizonnyal idén is így lesz! A verseny mellett borkóstolóval, hamisítatlan grill partival is készülünk! A díjak szintén nívósak lesznek, amelyeket a szponzoraink ajánlották fel.

 Jelentkezni egészen szeptember 12. szerda 16:00-ig lehet (Részletek ITT).”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés