Nagy létszámmal vagyunk jelen

Alig, hogy véget értek a 40. Magyar Nyílt bajnokság küzdelmei, junior reménységeink útra keltek, hogy az augusztus 15-17. között rendezendő Szlovák Junior Nyílt Bajnokságon (U16, U18, U21) álljanak az elütőre. A magyar junior válogatott tagjaként 10 játékos, míg egyéni indulóként 6 honfitársunkért szoríthatunk. A helyszín a jól ismert Welten Golf Club, ahol jó néhány golfozónk megfordult az elmúlt években. Több rangos bajnokságnak is otthont adott már a szlovákiai klub. Itt rendezték például a 2015-ös EOHT-t is.

A junior válogatottal a szövetségi kapitány, Hahn Roland és segítője, Eiring Kristóf utazott ki. Az idei EOHT-n is ők ketten irányították a csapatot. Összesen 141 induló van, köztük 54 lány és 87 fiú.  Két kör után pedig megfelezik a mezőnyt és a legjobbak fojtathatják kategóriánként.

Az indulók névsorát látva kiderül, a CUT-ba bekerülni sem lesz egyszerű. A férfiaknál zömében 5, vagy az alatti hcp-s játékos található, és van néhány pluszos is.  Míg a női mezőny szintén erős. Háromnegyedük 5 alatt van, elvétve fordul elő egy-egy 10 feletti hcp-s. Akár csak a fiúknál, a hölgyeknél is található pluszos induló.

Férfi indulók ITT!

Női indulók ITT!

Első nap STARTLISTÁJA ITT olvasható!

 

 

Junior válogatott keret

Fiúk: Greff Bálint (U18), Kemény Kevin (U16), Sárközi Richárd (U16), Somogyi Bence (U16)

Lányok: Berkenyei Daniella (U16), Czernecki Laura (U16), Kiss Polett Karolina (U18), Jaczkovics Emma (U16), Nagy Klára (U18), Szántó Sára (U16)

 

 

Egyénileg: Bertényi Bence (U16), Horváth Ákos (U16), Horváth Erik (U16), Kötél Bence (U16), Lu Henry (U16), Stöllinger Viktor (U16)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés