„Egyszerűen szeretném élvezni a játékot”

(kép: Yulia Stepanova)

Bajnoknőnk jó játékban reménykedik a 40. Magyar Nyílt Bajnokságon. Bízik benne, hogy a Team Shielden tapasztalt hibákat sikerült kijavítani.

„Pár hete cseréltem le az ütőkészletemet, s az újba teljesen beleszerettem. Önbizalommal telve érkeztem Zágrábba (Team Shield), ám picit csalódottan távoztam. Nem úgy ment a játék, mint vártam, ráadásul a pálya most sem lett a szívem csücske, annak ellenére sem, hogy a tulajdonosváltás miatt sokat javult a minősége. A drive-ok elmentek, ami az egész versenyen végigkísért.

Ettől függetlenül a csapat remek volt, a hangulat nem különben. Nagyon jól éreztem magam. Külön öröm, hogy a gyengécske stroke kör után, behúztam a párharcaimat match play-ben."

A hétvégén viszont az egyik kedvenc pályáján, Zalacsányban bizonyíthat.

„Bár keveset játszottam rajta, nagyon szeretem. Mindig szívesen jövök a Zala Springsbe, amely különleges helyszín. Sok függ majd a széltől. A keskeny, kemény greenek miatt fontos a pontos játék. Bízom benne, hogy a napokban sikerült kijavítani a kezdőütéseket és nem lesz gond velük.

Igyekszem jól érezni magam és nem túlstresszezni a dolgot, hiszen nincs miért. Apa lesz a támaszom, aki nagyon boldoggá tett azzal, hogy caddyzik nekem."


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés