„Jó éreztem magam, de több volt benne”

Bajnokunk Vadkerti Adél úgy érzi nem hozták ki a maximumot a lehetőségeikből a szombaton véget ért zágrábi az European Team Shield-en, pedig a csapatban benne volt a dobogó lehetősége. A fiúknak viszont gratulált az elért harmadik helyhez. Hétvégén pedig ő is ott lesz a Zalacsányban rendezendő 40. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságon.

„Jól éreztem magam, nagyon jó verseny volt, ám az eredmény szempontjából nem vagyok elégedett. Sajnos az első napi +8 katasztrófa volt. Ha sikerült volna hoznom a tőlem elvárható 5 alatti játékot, akkor előrébb is kvalifikálhattuk volna magunkat az első match play körre, ahol úgy érzem egy más taktikával talán még nagyobb eséllyel szállhattunk volna harcba az elődöntőbe jutásért”– kezdte értékelését Adél, majd a részletekre is kitért:

„Az elmúlt években bevett gyakorlat a csapatversenyeken, hogy a két legmagasabb hcp-s játékost rakják párba az ellenfelek, ezt kihasználva talán érdemes lett volna valami mással próbálkoznunk és meglepni őket. Ettől függetlenül a csapat jól funkcionált, segítettük és bíztattuk egymást. Ahogy véget ért a játék caddyztünk a másiknak.

Luxemburg ellen már sikerült elkapnom a fonalat. 14 lyuk alatt 4 birdie-t, 1 bogey-t és 9 par-t játszottam. Ami már hasonlított a játékomhoz. Győzelemmel búcsúztunk a tornától, ami mindenképpen jó dolog, ezzel pedig az ötödikek lettünk. A fiúknak pedig gratulálunk!

Remélem a hétvégén a Magyar Amatőr Nyílton Zalacsányban, már az első naptól kezdve hozni tudom az egyenletes játékomat. Utána pedig irány vissza Amerika, ahol kezdődik a szezon!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés