Kötél Bence nyerte a ranglistával egybekötött Golfiesta versenyt

A szombati versenyek közül kiemelkedett a Balatonudvariban rendezett Golfiesta Tour V. fordulója, mely egyben ranglista pontokat is hozott. Külön öröm, hogy a hazai golfozók krémje elütőhöz állt. A résztvevők hősök voltak, hogy ebben a kánikulai melegben is hódoltak szeretett sportjuknak. A legjobbak értékes nyereményekkel és italokkal gazdagodtak.

A minőségi szórakozás garantált volt, ugyanis a ranglista pontvadász játékosok, a Golfiesta, valamint a Balaton Golf neve garantálta a minőségi szórakozást. A verseny a nagy melegre való tekintettel 8:30-kor kezdődött, 2 elütőről, 3 fős flight-okban.

A bruttó első díjat a Balaton Golf színeiben induló Kötél Bence nyerte, ráadásul a Nearest to the pin is az ő nevéhez fűződött.

A bruttó mellett, ahogy lenni szokott, nettóban is értékelték a résztvevőket, akik közül a három legjobbat díjazták. A nőknél dr. Lex Annamária, Turkovics Ilonaés Sweeney Susan állhatott fel a dobogóra.

A Férfiak „A” kategóriájában Magyar Krisztián győzött, Vargha Andrástés Huszti Györgyöt megelőzve, míg a „B” mezőnyben Flesch Tamás, Zala TiborésBarabás Tibor volt a sorrend.

A szenioroknál Gulyás Gyula végzett az élen, Rothweil Gábor a második, míg a harmadik Szabó János lett.

A junioroknál pedig Kovács Alex, Nagy Árminés Jaczkovics Emma érdemelt tapsot teljesítményéért.

Emellett a „Longest drive” (női, férfi) és a „Nearest to the pin” díjakat is kiosztották. A női mezőnyben 2018-as Magyar Kupa győztesünk Jaczkovics Emma ütött a legtávolabbra, míg a férfiaknál Zilahy Csaba érdemelte ki a“Longest drive”díjat. A „Nearest to the pint”, ahogy említettük, Kötél Bence nyerte.

 

Részletes EREDMÉNYEK ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés