Bréking! A bronzért játszunk szombaton!

Nagyon fontos nap előtt álltak csapataink az European Team Shield harmadik játéknapján. Lányaink az ötödik helyért, míg fiaink a döntőbe jutásért szálltak harcba. A fiúk hatalmas nyomás alatt, kiélezett párharcot vívtak a házigazdákkal. A válogatott kapitánya, Szigeti Csaba élete egyik legnagyobb élményének nevezte a viadalt.

Női válogatottunk sajnos az első match play körben kikapott a görögöktől, így elvesztette az esélyt, hogy az éremért harcoljon. Ma Luxemburggal találkozott az ötödik helyért.

„Briglovics Boróka nagyot küzdve - megtartva veretlenségét - a 18-as szakaszon győzött, míg Vadkerti Adél szinte esélyt sem adott mai ellenfelének, és nagy fölénnyel (6&4) nyerte a partiját" - értékelt a kapitány -Párosunknak, Nagy Klárának és Kiss Polett Karolinának sajnos nem jött össze győzelem (4&3), ennek ellenére, debütáló felnőtt válogatott versenyükre, hasznos tapasztalatokkal gazdagodhattak. A lányok 2:1-es győzelmükkel az 5. helyen zárták a tornát."

A NŐK EREDMÉNYEIT ITT!

 

 

A péntek legjobban várt mérkőzése egyértelműen a szomszédok párharca volt, ahol a házigazda horvátok, a magyarokkal csaptak össze. Fiaink, ahogy Szigeti Csaba beszámolt róla, önbizalommal telve várták a mérkőzést. A tét, a döntőbe jutás volt:

„A várakozásoknak megfelelően a végletekig kiélezett volt a megmérettetés, amelyen az utolsó lyuk döntött, sajnos nem a mi javunkra.

Nagyon erős meccsen Závaczki Bálint a 18-ason nyert. Párosunk Meznerics Gergely-Simon Dániel, ugyan kikapott a 16-oson, de a félidőben még vezetett eggyel. Így minden szempár Csányi Olivér és ellenfele végjátékán volt, akik végig fej-fej mellett haladtak. Ezt alátámasztja az a tény is, hogy több szakaszon is birdie-vel feleztek. A mindent eldöntő 18-ason, a horvát srác egy 10 méteres birdie putt-ot értékesítve a döntőbe ütötte csapatát.

Megemelem a kalapomat a fiúk előtt, akik egy papíron erősebb ellenféllel, ráadásul a házigazdákkal, felvették a kesztyűt. Nem vagyunk elkeseredve, jó szájízzel hagytuk el a pályát, hiszen mindent megtettünk. Hihetetlen élmény volt, hatalmas érdeklődés övezte az összecsapást.

A cél a bronz megszerzése, amihez Liechtenstein legyőzésén keresztül vezet az út! Mindent beleadunk!" – zárta lelkesen a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya.

A FÉRFIAK EREDMÉNYEIT ITT követhetik!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés