Szenior Golf EB Finnországban

2018. augusztus 7-10-ig rendezik meg a 37. Senior Golf Európa Bajnokságot Finnországban, a Hameenlinna, Aulanko Golf Club & Tawast Golf Clubban.

A magyar csapatok az elmúlt 2 év sikerei után idén is részt vesznek a golfjátékosok e jelentős megmérettetésén. A csapatok összeállítását az elmúlt év át teljesítményei alapján jelölte ki a válogatott szövetségi kapitánya, Jakobi László. A válogatott idei összeállítása:

Bruttó csapat – Gratzl Ferenc (kapitány), Horváth József, Dr. Horváth Péter, Kovács Titusz, S. Nagy Csaba, dr. Takács János

Nettó csapat: Jakobi László (kapitány), Nagy István, Koplányi Tibor, Darázs Attila, Molnár Mihály és Dietrich Gábor.

A csapatok nagy reményekkel utaznak Finnországba, valamennyien sokat tettek azért, hogy a játékuk javuljon, hogy egyre jobb eredményeket érhessenek el. Soha nem volt ilyen erős bruttó csapata a magyar válogatottnak, idén már reménnyel vehetik fel a küzdelmet az európai középmezőnnyel is, ami nagy előrelépés lehetne. Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a magyar játékosok csak felnőtt korukban ismerkedhettek meg ezzel a sporttal, szemben a többiekkel, akik már gyerekkoruk óta rendszeresen versenyezhettek.

A nettó csapat a két évvel ezelőtti bronz, és a tavalyi ezüst után akár az aranyérmet is elhódíthatja, mert idén is egy nagyon jól felkészült csapat indul útra a jövő héten. Azt feltétlenül figyelembe kell vennünk, hogy nagyon kiegyensúlyozott a mezőny, néhány ütés különbséggel akár elsők, de akár nyolcadikak is lehetünk. Azonban a legrosszabb esetben is a legjobb 10 közé várjuk a magyar nettó csapatot.

Bízunk a jó játékban, és reméljük, hogy a szerencse sem kerüli el a válogatott játékosokat.

 

Várható időjárás előrejelzés ITT OLVASHATÓ!

Nevezettek, Startlista + Live scoring ITT OLVASHATÓ!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés