A fiúk a döntőért játszanak!

Szigeti: „Az egyik szemünk sír a másik nevet”

Felemás napot zártak válogatottjaink. A tét a legjobb négy közé jutás volt. A végeredmény mindkét mérkőzésen 2:1 lett, és kevésen múlt, hogy minkét csapatunk a final fourba jusson. A részletekről Szigeti Csaba, a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya számolt be lapunknak:

„A lányok derekasan küzdöttek, voltak jó periódusaik, ám nem tudták végig hozni az egyenletes teljesítményt a görögökkel szemben. Ráadásul ma a szerencse sem volt mellettük. A párharcról mindent elmond, hogy csupán az utolsó lyuk döntött.

A Kiss Polett Karolina-Nagy Klára alkotta duó nagyot küzdve maradt alul (3&2), addig Briglovics Boróka magabiztosan hozta partiját (3&2), így minden szem Vadkerti Adél párharcára szegeződött. Regnáló bajnokunk és ellenfele végig fej-fej mellett haladt, végül a 18-as szakasz döntött, ám nem a mi javunkra.

Sajnálom, hogy nem sikerült, de a golf már csak ilyen. A holnapi napon a csajok  Luxemburg ellen játszanak az ötödik helyért.”

 

Egy sima, egy fordított

„A fiúknál a 2:1 már nekünk kedvezett. Nagyon boldogok vagyunk, hiszen egy nálunk erősebb bolgár csapatot sikerült legyőznünk. Csányi Olivér és Závaczki Bálint imponálóan játszott, csak birdie-t és par-t ütöttek. 2017-es bajnokunk, Olivér ráadásul szakaszt sem vesztett, így már a 12-esen lekezelt. Závaczki pedig a legerősebb játékos ellen játszott és volt olyan, hogy néggyel is ment, végül a 16-os lyukon győzött.

Párosunk, Meznerics Gergely és Simon Dániel ma játszott együtt először, így bár kikaptak (6&5), hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak a következő napra, amikor hasonló összetételben állunk fel a házigazda horvátok ellen, amely nagyon nehéz lesz. Tét a döntőbe jutás.

A fiúk magabiztosak, ahogy én is, és úgy érezzük nincs legyőzhetetlen ellenfél. Ahogy szokták mondani, evés közben jön meg az étvágy!"

 

A FÉRFIAK EREDMÉNYEIT ITT követhetik!

A NŐK EREDMÉNYEIT ITT követhetik!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés