A sérülés már a múlté, a visszarázódás a cél!

2016-os felnőtt bajnokunk kezd formába lendülni, amit az elmúlt időszak eredményei is bizonyítanak. Pár hét leforgása alatt két lőrinczi versenyt is megnyert és más pályákon is megmutatta, hogy komolyan kell számolni vele az augusztus 10-12. között rendezendő Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságon. Szabó Antóniával beszélgettünk.

„Már régóta vártam erre a pillanatra, hogy saját elvárásaimnak megfelelően játsszak, már csak a versenyeken kellene stabilizálni a 80 alatti játékomat. Az edzéseken már megtettem az első lépéseket ebbe az irányba. Szerencsére a sérülésem is már a múlté. Jeleztem is a szövetségi kapitánynak, hogy számíthat rám.”

A Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságra nagyon elszántan készült.

„Az elmúlt időszakban az edzések intenzitására és a swingem javítására fektettük a hangsúlyt az edzőmmel. Bár a volt sérülésemnek "hála", egy bizonyos fokú technikai visszaesést újra helyre kellett hoznunk, de reményeink szerint, többé-kevésbé minden kirakós a helyére került.  

A zalacsányi pálya a kedvenceim egyike, így élvezettel fogok az elütőre állni minden egyes nap. Most, hogy tudtam 75-öt játszani, nagyobb reményeket fűzök a jó eredményhez. A bajnokságon, mint mindig, igyekszem a legjobbat kihozni magamból.”– zárta nyilatkozatát Szabó Antónia, aki már a helyszínén tartózkodik és gyakorol a hétvégi tornára.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés