Megráztuk magunkat!

Hahn Roland: „Remélem, sikerül holnap is javulnunk!”

A fárasztó első nap után, Young Masters csapatunk egyértelműen előrelépett. Mindenki javított, így sikerült a tabellán is feljebb lépnünk. A kulcs a Hauger Golf Club Par 72-es pályájának második fele volt.

A juniorok szövetségi kapitánya, Hahn Roland a magyar csapat hozzáállását emelte ki:

„Büszke vagyok a játékosokra, hogy egy felejthető nyitókör után sikerült valamelyest talpra állniuk. Ám még ma is sok ütést hagytunk a pályán. A versenyt nem könnyítette meg, hogy egész este locsoltak, így a korai tee time miatt az első kilencen a tegnapihoz képest egy teljesen új helyzet adódott. Egy-két szakaszon emiatt a labdák 20-30 méterrel hamarabb megálltak, rövidebbek lettek, mint az első fordulóban.  Torlódás ma nem volt, jó volt a játéktempó végig. Bízom benne, hogy holnap folytatódik a tendencia és sikerül még egy lépést megtennünk előre, bár az időjárás előrejelzés szerint egész napos eső várható, amely ismét egy új pályával ajándékozza meg a résztvevőket. Bízunk a legjobbakban!”

A nap legjobb eredményét ezúttal Závaczki Bálint (76 ütés) hozta, ráadásul az első fordulóhoz hasonlóan egy újabb eagle került fel a score kártyájára (Par5-ös 16. szakasz). Kötél Bence szintén kiegyensúlyozottabb játékot produkált (77). Összesítésben bajnokaink fej-fej mellett állnak 157 ütéssel a T39. helyen.

Lányaink szintén javítottak. Czernecki Laura 86-os köre után 81-gyet játszott, így a T40. pozíciót foglalja el. Szántó Sára 90-nel zárta a második fordulót, amely összesítésben (184: 94, 90) a 49. helyet jelenti számára.

A nemzetek versenyében körönként a legjobb három eredményt veszik számításba. Magyarország a egy helyet javítva, a 21. pozícióból várhatja a harmadik játéknapot. A tornát Svédország vezeti Portugália előtt.

Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés