Bódulatos megmérettetés vasárnap!

„Borkóstolással egybekötött Golfverseny, ahol nem csak a golftudás számít...”

A hagyományokhoz hűen, idén is megrendezik a Balatoni Borok Golfversenyét, ám a megszokottaktól eltérően - a golfozók érdekeit is szem előtt tartva - a hét utolsó napjára, VASÁRNAP várják Balatonudvariba az érdeklődőket.  A játékosok mellett a minőségi borok is főszerephez jutnak. A jobbnál jobb borászok (Dobosi Pincészet és Vendégház, Páll Ernő Borászata, Skrabski Pince, Zámbó Pince Lovas, Fodorvin Családi Pincészet, Bortársaság) ismét nagyszerű élménnyel kecsegtetik a golfozók lelkes táborát. Apropó golfozók! Hozza magával egy nem golfozó barátját, játsszanak közösen egy rövid bevezető oktatást követően. Ahogy a verseny mottója is mondja: „Borkóstolással egybekötött Golfverseny, ahol nem csak a golftudás számít...”

A jó hangulat kétségtelen, a túl sikeresen véghezvitt borkóstolásért viszont mindenki önmaga vállalja a felelősséget.  Ha még nem tette, jelentkezzen a versenyre mielőbb, egészen szombaton 12 óráig, a már ismert elérhetőségeken: +36 87 549 200, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A verseny formája florida scramble 4-es csapatokban (stroke play) - hcp - boros pontszám összesen. A 4 fős flightokban egy kezdő is helyet kaphat, akiknek vasárnap reggel 9:00-től külön ingyenes oktatást tartanak.

A csapatoknak nem csak a scorecard-ot kell vezetniük, hanem több helyszínen különleges balatoni borok kóstolását is regisztrálniuk kell. Úgynevezett vakkóstolás van, ahol a játékosoknak különböző borok típusát kell kitalálni. Minden találatért pontokat kapnak, ami majd levonódik a golfverseny során elért ütésszámból. A legjobbak (Bruttó I., Nettó I.II.III.) a hagyományokhoz híven, értékes díjazásban részesülnek. Ha ez még nem lenne elég, akkor női és férfi Longest drive (16-os szakasz) és Nearest to the pin (15-ös szakasz) díjat is kiosztanak.

A VERSENYKIÍRÁS ITT olvasható!

Jó hír a golfozóknak, hogy a Balaton Golf pályáján és azon kívül is jelentős felújítások folytak az elmúlt időszakban. A részletekről ifj. Tringer László igazgató beszélt lapunknak:

„Jelenleg a bunkerek felújítása zajlik: a drain-eket cseréljük a homokcsapdában és friss homokkal töltjük fel őket. A tegnapi nap folyamán megkezdődött az elkorrodálódott tótöltő szivattyú csöveinek a cserélése is. Emellett megtörtént a padok és eligazító táblák festése, valamint a sátrunk is ráncfelvarráson esett át: ponyvákat és a szőnyeget cseréltünk! Az elütők homokozása és felülvetése is megtörtént, már csak idő kérdése, hogy a Tee-k régi pompájukban várják a golfozókat.”- számolt be a Balaton Golf elnöke.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés