Hatalmas küzdelem vár a magyar golfozókra

A hétvége szombatján újabb ranglista versenyt rendeznek. A helyszín ezúttal a gyönyörű környezetben elhelyezkedő, sokak által kedvelt hencsei pálya. Az előkészületek már javában folynak. Banhidy Judit a klub háziasszonya, remekül előkészített pályát ígér.

„Fontos megjegyezni a július 21-én rendezendő eseménnyel kapcsolatban, hogy a folyamatban lévő pályafelmérés miatt, ez a verseny nem lesz hendikep-módosító, viszont ranglistapontok szerezhetők. Az eredményhirdetés bruttó stableford pontok alapján történik majd. Díjakat kategóriánként a bruttó első három kap, valamint ezen felül a Nearest to the Pin (9-es szakasz) és a Longest Drive (14-es szakasz) legjobbjait is értékeljük. Reméljük, hogy ezen a hétvégén a hazai lelkes golfozók ellátogatnak hozzánk!

Jelentkezni péntek 12:00 óráig lehet írásban, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen. A nevezési díj tartalmazza a greenfee-t a verseny napján, induló csomagot, a versenyt követő ebédet.

A ranglista megmérettetés szombaton 9.00 órától veszi kezdetét 3-fős flight-okban az 1. és 10. elütőkről, playing hendikep szerinti növekvő sorrendben.”

A versenykiírás ITT olvasható!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés