„Ennyi díjat még sohasem nyertem egyszerre!”

A 2018-as szenior bajnokság női győztesével, dr. Kárpáti Szilviával beszélgettünk, aki magától értetődően nagyon boldog volt, hogy idén ő emelhette magasba a bajnoknak járó trófeát. Ráadásul nem csak a magyar, de a nemzetközi versengést is megnyerte.

Az Olaszországban élő, a hétköznapokban fogorvosként dolgozó szenior golfozónőnk különleges győzelmet aratott, hiszen annakidején a bajnokság helyszínén, Kisorosziban ismerkedett meg a golffal.

„Tavaly még különlegesebb készülés nélkül indultam a bajnokságon, ennek ellenére épphogy csak lemaradtam a dobogóról. Annyira megtetszett, a hangulat és a magyar golfos közeg, hogy már akkor eldöntöttem idén is biztosan ott leszek.   Tudatosan készültem, aminek meg is lett az eredménye. Nagyon boldog vagyok, hogy egy kiélezett küzdelemben Wieser-Takács Zsuzsa elől sikerült elhódítanom a címet nyílt, illetve a hazai mezőnyben. Emellett még számos különdíjban is részesülhettem. Ennyi díjat még sohasem nyertem egyszerre!”– lelkendezett, majd hozzátette nagyon várja már, hogy a szenior válogatott tagjaként a Marisa Sgaravatti Trophy-n képviselje a magyar színeket július 23-28-ig Ausztriában, a Diamond Country Clubban.

 

(kép: Yulia Stepanova Photography)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés