A hét utolsó napja legyen Balatonudvarié!

Vasárnapi greenfee kedvezmények a Balaton Golf pályáján

A világon annyi álomszép hely van, hogy felsorolni is képtelenség. Mégis a Balatonhoz nincs fogható egy magyar ember számára. A Balaton vize gyönyörű a napsütésben, amikor világoskék színben csillognak a habok. Ez a pompás kilátás tárul elénk Balatonudvariban, a Balaton Golf pályájáról játék közben is. Kösse egybe balatoni pihenését egy kis golfozással! Megannyi programmal és kedvezménnyel várják a golf szerelmeseit.

A Balaton Golf nem csak a csodálatos környezetben elterülő pályával, de időről időre innovatív ötletekkel rukkol elő. Júliusban például vasárnaponként (július 8., 25., 29.) 20%-os kedvezményt adnak a green fee árából. Így a hét utolsó napjai kitűnő alkalmat teremtenek a családok aktív kikapcsolódására, vagy a júliusban rendezendő – Július 14, szombat Balaton Golf Kupa II. (ranglista is) és a július 22, vasárnap XI. Balatoni Borok versenye – két kiemelt, népszerű versenyre való felkészülésére.

Tehát júliusban ismét érdemes a Balaton Golfot választani. Biztosak lehetünk benne, hogy a csodálatos környezetben elterülő 18 lyukú golfpálya most sem okoz majd csalódást

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés