„Remélem, idén kijön a lépés”

Már csak egyet kell aludni, és itt az újabb szövetségi verseny, nevezetesen a XIX. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság, amely - mint minden évben - izgalmasnak ígérkezik. Az élmezőny minden eddiginél közelebb lehet egymáshoz, így megtippelni is nehéz a női és a férfi mezőnyben, hogy kik lehetnek a magyar bajnokok. Ám az egyik esélyes kétségtelenül Gratzl Ferenc szenior válogatott golfozónk, aki bízik benne, hogy idén kijöhet neki is a lépés.

„Kiskorom óra fontos része az életemnek a sport, a testmozgás, pilótaként pedig fontos, hogy fejben és fizikálisan a toppon legyek. Heti kétszer-háromszor végzek súlyzós és kardió edzéseket, így az erőnléttel nem lesz gond. A technikám is megvan, egyedül fejben és mentálisan kell rendeznem sorokat. A ráhangolódást már megkezdtem a bajnokságra. Az elmúlt napokban igyekeztem kizárni minden külső tényezőt, ami befolyásolhatja a játékomat, valamint átgondoltam a pálya különböző szakaszait, hogy az elmúlt versenyeken – Magyar Kupa, Szenior Tavasz – hol hibáztam és hogyan kellene most másként csinálnom. Egyszóval, kialakítottam a megfelelő stratégiát.”

Válogatott golfozónk reménykedik abban, hogy borsot törhet a nagyok orra alá.

„Nagyon szoros a magyar mezőny, így a top játékosok közül bárki odaérhet. Képesnek tartom magam rá, hogy ott legyek a végjátékban. A kisoroszi pálya minőségileg nagyon rendben van, már a Magyar Kupán is tetszett. Vannak benne trükkös szakaszok, de remélem, a bajnokságon a jobbik énemet sikerül elővennem!”

Startlista ITT!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés