Závaczkiék kifakadtak

Finoman szólva sem volt elégedett a svájci PGA által rendezett 54. Memorial Olivier Barras szervezésével Závaczki Zsolt. Szerinte a rendezők nagyban befolyásolták az eredményeket a hozzánemértésükkel.

„Sajnos nem tudok indulatok nélkül nyilatkozni. Amennyire örültem, hogy itt lehetünk, annyira vagyok dühös, hogy eljöttünk ide. Ilyen dilettáns versenyszervezésben még nem volt részünk.

Képesek voltak úgy megrendezni a versenyt, hogy a két napi tee time-ot nem fordították meg. Így, borítékolható volt, hogy akik a mezőny utolsó harmadában indulnak, esélyük sincs a cut-ra. Mindkét nap délelőttjén szélcsend volt, míg délután ezzel szemben orkán erejű szél. Ezáltal esélyük sem volt a mezőny utolsó harmadának.  Egyébként ahhoz képest, hogy az amatőr 80 fős mezőny 0.5 alatti hcp-esekből állt, gyalázatos eredmények születtek azoktól, akik délelőtt túlontúl még ideális körülmények között játszhattak.

Az előbbi okok miatt a szervezés dilettantizmusáról beszélhetünk és véleményemmel nem vagyok egyedül, a helyszínen sokak elégedetlenségével cseng egybe. Ezek után nem gondolom, hogy a mezőny nagy része szeretné ezt a versenyt jövőre is a versenynaptárában látni. Bálint ma +10-et játszott, így maradt le a cut-ról 5 ütéssel.

Összegezve, sok tapasztalatot szereztünk ismét, és az idő majd biztosan megszépíti az itteni élményeket.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés