Bajnokaink bejutottak a döntőbe Szlovákiában

Vadkerti Adél és Csányi Olivér a következő akadályt is sikerrel vették, így ott vannak a legjobbak között a Szlovák Amatőr Bajnokságon. Morozova Sofia sajnos, ha egyetlen ütéssel is, de lecsúszott a fináléról.

Jöhet az örömjáték! Harangozhatnánk be az utolsó, negyedik játéknapot. Honfitársaink az elsődleges céljukat teljesítve túlélték a két felezést, így már önfeledten, már-már mondhatni nyomás nélkül játszhatnak a végjátékban.

2017-es bajnokunk Csányi Olivér kiegyensúlyozott teljesítményének -75, 73, 74 - köszönhetően biztosította a helyét a legjobbak között (45 fő + azonos eredmény) és az igen előkelő T13. helyről várhatja a folytatást.

Férfiak EREDMÉNYEI ITT!

 

A Pannónia Junior Akadémia színeiben induló többszörös magyar bajnoknőnk mai napot követően már sokkal elégedettebb volt játékával és nagyon örül, hogy ott lehet az utolsó napon is. Egyedül az egyik legkönnyebb szakaszon, a 17-esen ütött bogey-t sajnálja, amit két birdie után érte el. Vadkerti Adél a T17. helyen jutott a döntőbe (21 nő + azonos eredmény)

Nők EREDMÉNYEI ITT!

 

A FINÁLÉ STARTLISTÁJA ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés