Impozáns versenyek a repertoárban

Ranglista és szenior bajnokság Kisorosziban

Újabb rangos esemény otthona lesz a magyar Old Couse. Június 30-án, szombaton. Ranglista versennyel jelentkeznek, amely egyben remek felkészülési lehetőség a július 3-5. között rendezendő XXIX. Nemzetközi és Magyar Szenior Bajnokságra is. Idén a már megszokott minőségű pályával készülnek Kisorosziban. Minden adott egy remek tornához.

A részletekről a Magyar Golf Club elnöke és a pálya tulajdonosa, Nagy István beszélt:

„Már a ranglista verseny alkalmával is a szövetségi versenyre felkészítve várja a játékosokat a pálya, amely az elmúlt időszakban leesett nagymennyiségű csapadék hatására sokkal jobb lett, mint például másfél hónappal ezelőtt, a 29. Magyar Kupán.

A pálya jelenleg a legjobb formáját mutatja, a greenek kellemesen gyorsak (3 mm + hengerezés), a fű is kiváló kondícióban van. Tehát a megfelelő játékritmus és a jó pálya adott lesz mindkét kiemelt eseményen, a ranglistán és a XXIX. Nemzetközi és Magyar Szenior Bajnokságon.”

Az elnök úr természetesen nemcsak szervezőként, de játékosként is megmutathatja kvalitásait, hiszen ott lesz az indulók között.

„Igyekszem minden egyes alkalmat kihasználni, hogy minél jobban felkészüljek a jövő heti bajnokságra. A hosszú játékom adott, így az elkövetkező napokban a hangsúly a rövidjátékomon lesz. Mondhatnám azt is, hogy a greenen töltöm az időm jelentős részét, sőt lehet, hogy ott is alszom (nevet). Egy jó játékot várok magamtól!”

 

Ranglistára jelentkezni a recepción, e-mailben és a telefonon várják pénteken egészen 14:00-ig!

Telefon: (26) 592 020

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A VERSENYKIÍRÁS ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés