Kiemelkedő teljesítmények Szlovéniában

Megvan az European Young Masters csapat!

Az eredetileg három naposra tervezett Szlovén Junior Bajnokság az első napi hatalmas esőzés miatt, két napra redukálódott. Összesen 16-an, köztük 9 lány és 7 fiú golfreménységünkért szoríthattunk. Ki egyéniben, ki a válogatott színeiben indult. Több kiemelkedő teljesítményt is született, ami nem is csoda, hiszen a verseny kvalifikációja is volt egyben a 2018. évi European Young Masters-nek.

Egy rendkívül taktikás, szűk erdős ljubljanai Golf Arboretum par71-es pályán kellett bizonyítaniuk a résztvevőknek, U18-as és U14-es kategóriában, lányoknál és a fiúnál egyaránt.

Játékosaink nem maradtak adósak a jó eredményekkel. A lányoknál Szántó Sárát 162 (88, 74) emelhetjük ki, aki nagyszerű hajrájának köszönhetően kategóriájában (U14) a dobogó harmadik helyére állhatott. A fiúknál pedig Závaczki Bálint 144 (75, 69) érdemelt tapsot a teljesítményéért. Bálint első napi +4-es score-ja után a fináléban -2-t játszott, így U18-as kategóriában a dobogó legalsó fokára léphetett fel.

A kisebbek is jeleskedtek. Bertényi Bence és Somogyi Bence az utolsó napon egy flightban harcoltak, igazi kard ki kard volt köztük. Egymást sarkalták minél jobb teljesítményre. Bertényi Bence 72-t, míg Somogyi Bence születésnapi ajándékként 75-öt játszott édesapjának.

Nemcsak egyéniben, de csapatban is jeleskedtünk. A Nations Cup csapatunk - Závaczki Bálint, Kötél Bence és Bertényi Bence – a második helyen végzett.

A verseny a 2018-as European Young Masters csapatról is döntött. Az idei csapatba három Pannónia Junior Akadémista – Szántó Sára, Czernecki Laura, Závaczki Bálint – és a Balaton Golf játékosa Kötél Bence kvalifikálta magát. A junior válogatott kapitánya Hahn Roland és segítője Briglovics Boróka nagyon büszke a csapatra!

 

Lányok EREDMÉNYEI ITT!

Lányok: Czernecki Laura, Földházi-Nagy Zsófia, Jaczkovics Emma, Kiss Polett Karolina, Koharek Anna, Lehoczky Fanni, Nagy Klára, Szántó Sára, Tóth Maya Napsugár

Fiúk EREDMÉNYEI ITT!

Fiúk: Bertényi Bence, Greff Bálint, Horváth Ákos, Kemény Kevin, Kötél Bence, Somogyi Bence, Závaczki Bálint.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés