Ez az egyik legszebb ajándék, amit kaphattam!

(kép: Facebook/Golfmagyar)

A napokban születésnapját ünneplő Csányi László nagyon büszke a fiára, aki kiélezett csatát vívott Kötél Bencével a magyar bajnoki címért.

„Maradéktalanul elégedett vagyok Olivérrel, mindent megtett és egy gyönyörű szép születésnapi ajándékot kaptam tőle ezen a hétvégén. Kár azért az első napi tripláért, ami a végelszámolásnál sokat számított. Sajnos csak a harmadik napon tudtam ott lenni, így nem láttam a második napi -3-as játékát, amely ahogy hallottam elég komoly pozitív érzelmeket váltott ki a helyszínen lévő golfozókból. Az a score kártya, amire birdie, eagle, birdie, birdie (13-16. szakasz) kerül fel négy egymást követő szakaszon, önmagáért beszél. Nagyon örülök neki, hogy két hét alatt másodszor játszott -3-at!

De az utolsó napon ott voltam és nagy élmény volt, bár ekkor a golfistenek nem vele voltak, hanem Kötél Bencével. A hasonló szintű hibáknál a pálya jobban büntette Olivért, mint Bencét, sőt engedékeny is volt vele. De ilyen a golf, egyszer sikerül, egyszer nem. Olivérből most ennyi jött ki, én büszke vagyok a gyerekemre!

Jól játszottak és élvezet volt nézni Kötél Bence, valamint Somogyi Bencét is, aki nagyon ügyes volt.”

Édesapja mellett Csányi Olivért is megszólaltattuk:

„Az utolsó napon sajnos nem úgy ütöttem a labdát, ahogy az első két nap, becsúszott néhány hiba. Amúgy összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel és örülök, hogy sikerült ismét mínuszt játszanom. Bence és én is jó teljesítményt nyújtottunk.  Kár azokért a duplákért, mert akkor még szebb lehetett volna, de a „ha”, mint tudjuk, nem játszik a golfban. Ez így jött ki, elégedett vagyok a második helyemmel is!

Boldog vagyok, hogy édesapámat születésnapja alkalmából megajándékozhattam ezzel a -3-as score-ral!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés