Elstartolt a Masters Európa Bajnokság!

Az Európai Szenior Társaságok Uniója /ESGA/ által szervezett hetven éven felüli versenyzők idei Masters Európa Bajnoksága június 19 – 21. között zajlik Portugáliában.

Magyarország 11. alkalommal vesz részt a versenyen. Külön öröm, hogy 2 csapattal képviseltetjük magunkat.

Cup 70+:Juhász Sándor, Mányi István, Pataky Nikolas, Dr. Vári Péter, Wass József, Ellis Donald

Super Masters 75+:Sándor L Tamás, Juszko Stephan, Kovács István Tas, Tóbiás György

Lebonyolítás: az első két nap Four Ball Better Ball, a harmadik nap egyéni verseny.

A Bajnokságban 14 nemzet bruttó csapata stroke playt, a Kupáért (70 év felüli) 19 nemzet, míg a 75 felettieknél 11 nemzet nettó csapata stableford-ot játszik.

Értékelés: Az első két napon a hat fős csapatok napi eredményeiből a legjobb két páros eredményét, a harmadik napon az egyéniben pedig a négy legjobb eredményt értékelik.

 

Lássuk, mi történt az első két napon.

Nettó csapatok CUP 70

Csapatunk 75 nettó stableford ponttal (négyes együttállásban) a 10. helyet foglalta el az első napon, mindössze egy ponttal lemaradva a 9. helyen álló finnektől. A versenyt Izland (84 pont) vezette Portugália (83) és Csehország (81) előtt.

A második körben változott némileg a sorrend. Spanyolország (169) került az élre, Olaszországot (167) és Portugáliát (164) megelőzve. A mieink (146) pedig a 15. helyről várhatják az utolsó napot.

 

EREDMÉNYEK ITT!

 

CUP 75

A 75 felettieknél a nyitó kört után, együttállásban a belgákkal, a 8. helyen álltunk, míg a tabella élén Németország volt a három 41 pontos nemzetet (Norvégia, Svédország, Luxemburg) megelőzve.

A második nap végén összesítésben a 9. helyet foglaltuk el, egy ponntal lemaradva a belgák mögött. A listát továbbra is Németország vezeti 86 ponttal.

EREDMÉNYEK ITT!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés