Hole in one az eseményekbe!

Megjelent a Hungarian Golf Magazin!

Beindult a főszezon! Egymást érték a nagyobb megmérettetések, az ember csak kapkodta a fejét… Engedjék meg, hogy kicsit rendet tegyünk. Nehéz elszámolni ennyi mindennel, de azért megkíséreljük. Összegyűjtöttük az elmúlt időszak legizgalmasabb eseményeit egy újabb színes magazin formájába öntve.

Ha érdekfeszítő golfról van szó, akkor itthon is mindig van miből válogatni. Már az első szövetségi verseny, a Magyar Kupa is izgalmas végjáték hozott. Ezt követően sem volt hiány a jelentős versenyekből – EOHT, VII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, GCT Tour, Audi quattro Golf Kupa, és a történelmi sikert hozó XIX. Monarchia Kupa – és még folytathatnánk a sort.

A megszokott versenybeszámolók mellett exkluzív interjúink sem maradhatnak el, ahol a magyar golfosok meghatározó egyéniségei mondják egy véleményüket. Példaként említhetnénk Németh Attilát, a Magyar Golf Szövetség korábbi általános alelnökét, aki konstruktív gondolatokat osztott meg a 19-30 év közötti fiatal felnőtt játékosokkal kapcsolatosan, „Hol vannak a fiatal felnőtt játékosok?” címmel.

Akiknek pedig ez sem lenne elég, azok számára életmód és fitnesz tanácsokat is adunk, valamint elutazhatnak velünk az olaszországi Friulia-Veneto-Giulia tartományba, ahol csapatunknak golf és kulináris élményekben volt részük.

Most pedig arra kérem Önt, Kedves Olvasó, foglaljon helyet, kérjen magának egy finom teát vagy kávét, és engedje, hogy elvigyük egy olyan utazásra, amit idén még többször meg fogjuk ismételni.

Ne feledjék: ha naponta friss hírekre éheznek, és szeretnének tájékozódni az aktuális versenyekről, akkor látogassanak el minden nap a http://www.hungariangolf.hu oldalra, vagy kövessenek minket a facebookon, illetve az Instagramon.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, jó olvasást kívánunk!

A MAGAZINUNK ITT ÉRHETŐ EL!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés