Nemzetközi dobogó Lugosi Tomitól

Profi golfozónk sikeres hétvégét tudhat a háta mögött, ugyanis az AMC Aviation PGA Polska elnevezésű tornán végig harcban volt a győzelemért. Végül összesített -8-as (-6, -2) score-ral a harmadik helyet tudhatta magáénak. Tamás természetesen nagyon boldog volt a verseny után:

„A dobogó harmadik fokára állhattam fel, mindössze egyetlen ütéssel lemaradva a Playoff-ról. Mindig lesz egy ütés, ami nagyon fog fájni a végén. Erről a versenyről azonban csak szuper pozitív emlékeim lesznek.

 

Remekül játszottam tegnap (szombat), aminek legalább annyira örülök, hogy ma (vasárnap) is szépen kontrolláltam a játékomat! Komoly nyomás alatt tartottam az éppen vezető játékost. Kezdő ütéseim nem voltak olyan élesek, mint az első körben, azonban a kritikus pillanatokban higgadt maradtam. Rövid játékom egyre jobb, puttjaim pazarul működtek!

Szükségem volt már erre az eredményre, kellett a visszaigazolás az élettől, hogy jó irányba haladok.

Amint azt előző versenyem után is mondtam, csak türelmesnek kell lennem és idővel jönnek az ilyen és ennél jobb eredmények! Köszönöm, mindenkinek a biztató szavakat és a szurkolást! Köszönöm a támogatóimnak!

Az EREDMÉNYEKET ITT tekintheti meg!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés