Gulyás: Cél a bruttó csapatba kerülés

A győztes szenior nettó csapat egyik tagjával, Gulyás Gyulával beszélgettünk, aki kifejtette véleményét a Monarchia Kupával kapcsolatban.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy ismét részt vehettem a Monarchia Kupán és újra győztesként hagyhattuk el a helyszínt. Ezen felül elégedett vagyok a teljesítményemmel is. Az utolsó napon például az egyéni játék során, az ütéseim alapján a bruttó csapat középső helyén végeztem volna, ami mértékadó számomra.

Véleményem szerint, a nettó győzelmet/győzelmeket nem szabad túlajnározni. Hosszabb távon nem lehet az a célunk, hogy a nettóban nyeregetünk, hiszen ezt a játékot par-ra játsszák. A terv csak is az lehet, hogy felkerüljük a bruttóba, amely csapatban a Monarchia Kupán is voltak kiemelkedő teljesítmények és tisztességesen helytálltak annak ellenére, hogy több hiányzó is volt a társaságban. Bízunk benne, hogy a bruttó csapat a következő időszakban jelentősen előre fog lépni!”

Emellett fontosnak tartja, hogy a válogatottban mindenki a tudásának megfelelően teljesítsen.

„Aki válogatott, az felelősséggel tartozik a hcp-jéért, hogy azt megjátssza, vagy annak környékén teljesítsen. Az nem jó ómen, ha Malatyinszki Tamás, vagy Gulyás Gyula menti meg a játékot, mert akkor elmarad az az eredmény, ami benne lehetett volna. Természetesen a tapasztalatlanság és a lámpaláz is szerepet játszott ebben. Fontos, hogy mindenki felnőjön a feladathoz és a csapat segítségére legyen.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés