Bréking! Udvari készen áll a szeszélyes időjárásra

Már csak egyet kell aludni és kezdetét veszi az idei Magyar Amatőr Bajnokság. A helyszín a sokak által kedvelt balatonudvari golfpálya, amely változatos szakaszaival és gyönyörű panorámájával izgalmas és fordulatos bajnoksággal kecsegtet. A részletekről ifj. Tringer László, a Balaton Golf elnöke beszélt:

„A Balaton Golf csapata nagy izgalommal és várakozással tekint a bajnokságra. A magunk részéről mindent megtettünk, hogy minél ideálisabb körülményeket varázsoljunk a résztvevőknek. Ebbe most az eső némileg beleszólt, de reményeik szerint hamarosan eláll és az idő is derűsebbre fordul.

Az esőzések miatt a golfpálya bizonyos részein áll a víz, így jelenleg a rough-ban engedélyezzük az autóhasználatot a gyakorlónapon. Javasoljuk, hogy a kiszámíthatatlan időjárás miatt, az esőkabátot senki ne hagyja otthona hétvégére!

Ami a versenyt illeti: A pálya vonalvezetése és a játékosok ambíciói miatt, izgalmas és taktikailag is érdekes bajnokságot vetít előre. A greeneket nem vágtuk vissza, így a megszokott gyorsaságot fogják adni. A célunk az volt, hogy a pályát izgalmassá és könnyedebbé (nem könnyűvé), golfozó-barátabbá tegyük. Az elütők a kimért pontokon lesznek. Bízunk benne, hogy egy nagyon jó hangulatú és professzionális bajnokságnak adhatunk otthont és az idő folyamatosan javulni fog.”

I. nap STARTLITA ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés