Aktív kikapcsolódás Hencsén

Profi golfedzőnk Fehér Zsolt kalauzolásában Hencsére látogattunk. A gyönyörű környezetben elhelyezkedő pálya lankás terepe kisebb kihívást jelent a vízszintes pályához szokott játékosoknak.

Fehér Zsolt és tanítványai gyakran látott vendégek itt, - mind mondja – nem lehet betelni Hencsével.

„Remek helyszín kisebb edzőtáborok tartására. A pálya már áprilisban nagyszerű minőségű volt és a természet ébredésével csak még jobb lett. Egyszerűen gyönyörű! Az itt dolgozó néhány ember napról napra csinosítja és karbantartják a pályát. Nagy előnye, hogy nem telitett, mindig van szabad tee time. A vonalvezetése alkalmas a speciális, lejtős állásokból történő ütések gyakorlására.   Időközönként, - 2-3 hetente - tartok néhány napos kezdő és haladó tanfolyamokat Hencsén.

Többen már reggeli előtt lejátszanak 9 lyukat, majd utána egy órás driving range következik, délután jöhet a pályajáték. A többség 9, 18 szakaszt játszik, ám vannak igazi fanatikusok is. A csúcstartónk Hadi László, aki egy nap összesen 46 szakaszt játszott le.”

Emellett a nap végén is számos kikapcsolódást nyújt a klubház és környéke.

A bungalóhoz közel van a kis gyógyvizes merülő medence, ahol a vendégek kipihenhetik a nap fáradalmait. A klubház pedig egyedi stílusú. Minden adott tehát: jó minőségű pálya, előzetes egyeztetéssel szállás, valamint horgászási lehetőség.” – nyilatkozta lapunknak Fehér Zsolt, aki elárulta hamarosan 20 fős csoporttal érkezik Hencsére. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés