Malatyinszki történelmet írt

Mint ismert, szenior nettó csapatunk - csodaszámba menően - az egymást követő negyedik évben is elhódította a Monarchia Kupát. Malatyinszki Tamás a válogatott oszlopos tagja ezzel különleges rekordot tudhat magáénak, hiszen mindegyik diadalból kivette a részét.

„Nagyon boldog vagyok!– kezdte Malatyinszki, aki immár a legtöbb Monarchia Kupa győzelmet tudhatja magáénak – Négy sikernél járok, ami egyedülálló. Juhász Sándor, Máthé István és Jakobi László három-három-három győzelemmel állnak. Hihetetlen élményekkel gazdagodtunk újra. Nagy az öröm a családban!

A jó teljesítmény kulcsát a közös munkának és a jó stratégiának tudja be. Szerinte sikerült fejben végig ott lennie.

„Az ilyen páros versenyeknél nagyon fontos a harmónia a párok között. Mi dr. Bognár Lászlóval nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. Már a gyakorlónapon kidolgoztuk a megfelelő stratégiát, fókuszban a higgadt, felesleges kockázatott nem vállaló játék állt. Emellett folyamatosan bíztattuk és a szabályok adta keretek között, segítettük egymást. Az eredmény önmagáért beszél.  Mindennap sikerült megjátszanom a hcp-met, sőt az első napon négylabdás-legjobb labdás játék során még jobbat is. A végjáték nagyon izgalmasan alakult, de örülök, hogy egy nehéz, hosszú pályán ismét sikerült elhódítanunk a kupát!”

Természetesen a közelgő Szenior Bajnokság, valamint az Európa-bajnokság mellett sem mehettünk el szó nélkül.

„A kisorosziban rendezendő bajnokság kemény dió lesz. Célom a top 10-es helyezés. El kell ismerni, hogy Kovács Titusz, Horváth Joe, dr. Horváth Péter, dr. Takács János és Gratzl Ferenc előrébb járnak és közülük kerülhet majd ki a végső győztes.

Ami pedig az Eb-t illeti: Először is szeretném kvalifikálni magam a magyar csapatba. Majd az Európa-bajnokságon a Monarchia Kupán mutatott higgadt játékot igyekszem hozni. Jó lenne úgy teljesíteni, mint tavaly Máthé István, aki negyedik lett egyéniben! Cél, hogy minden körben hcp alatt teljesítsek.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés