Pályaengedély a junior tábor végén

Wilheim Istvánnal, a büki Greenfield Golf Club head projával beszélgettünk, aki beszámolt lapunk a büki helyzetről, valamint a nyári táborokról is beszámolt.

„Bükön minden rendben. Nagy erőkkel készülünk a június 16-án, szombaton megrendezendő Univer stableford versenyre, ahová várjuk a jelentkezéseket – kezdte beszámolóját Wilheim István - A junior képzés folyamatosan folyik, a nyári táborainkat meghirdettük: Július 2. és július 6., valamint július 30. és augusztus 3. között. Különlegessége, hogy az edzőtábor végén pályaalkalmassági vizsgát tesznek a résztvevők! A tábor díja 25.000 Ft - testvérkedvezmény 10 % -, ami magában foglalja a tízórait, az ebédet, az egész hetes greenfee-t, valamint a szabály és az etikett vizsgát.”

Majd a részletes programról is szót ejtett.

„A tábor ideje alatt igyekszünk a gyerekekkel megismertetni a golf alapjaival. Nem csak gyakorlati (swing, rövid játék, homokütés, házi verseny a diving rangen), de elméleti képzést (szabályok és etikett ismertetése) is tartunk az öt napban. Remek hangulatra van kilátás, így miden gyereket szeretettel várunk! Jelentkezni a golf klub recepcióján és a 94/558-660-as telefonszámon lehet.”

(kimondottan a táborra épített 4 lyukas par3-as pálya)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés