Megújulás a Vadrózsa Golf Clubban

A Balaton felvidéken, Tótvázsonyban található a 9 szakaszos Vadrózsa Golf Club, melynek üzemeltetését 2012 év végén vette át a St.Lőrinc Golf Club tulajdonosi köre. Céljuk az volt, hogy a pálya újra hajdani fényében fogadhassa a golf régi, s új szerelmeseit. Tolnai Gábor egy évek óta várt fejlesztésről számolt be lapunknak.

„Igyekszünk folyamatosan - a lehetőségeinkhez mérten - építgetni-szépítgetni a Vadrózsa Golf Clubot. Például hamarosan átadunk egy putting green-t, amely 150 m²-en terül el. Szükség volt erre a beruházásra, hiszen eddig a játékosok az 1-esen gyakorolták a gurításokat. Reményeink szerint, a június 17-én megrendezendő hagyományos versenyünkön, a Tótvázsony Kupán, már birtokba vehetik a golfozók. Így a már meglévő driving range mellett újabb gyakorlóterülettel bővül a pálya, amelyet szintén felfrissítettünk a nyári szezonra, a minél jobb játékélményt a szemünk előtt tartva.

Szeretettel várunk mindenkit a Vadrózsa Golf Clubba és ajánlom a golfozók figyelmébe a már említett Tótvázsony Kupát június 17-én, hiszen a hagyományoknak megfelelően értékes ajándékok találnak gazdára az MTD Hungária Kft. jóvoltából.”

Információ

A pálya játszhatóságával, és a játékosok fogadásával kapcsolatban a St.Lőrinc Golf Club recepcióján lehet érdeklődni a +36 30 299-2516-os mobilszámon, illetve Tótvázsonyban Tolnai Gábort lehet keresni a +36 30 438-0219-es mobil elérhetőségen.

Megközelíthetőség

A remek, hegyes-völgyes környezetben épült pálya a Balaton északi partján található Balatonfüredtől, Balatonudvaritól, és Veszprémtől is körülbelül 15 km-re. Budapest dél-nyugati határától 115 km autózással közelíthető meg Tótvázsony, ahol Pécsely irányában, a Hajnal út végén található a Vadrózsa Golf Club.

Pálya

A 9 szakaszos, par 36-os pálya két par3-as és két par5-ös pálya mellett öt par4-es szakaszt tartalmaz, amelyek teljes hossza a profi elütőről 3145 méter. Négy standard elütő mellett a pálya minden szakaszán gyerek tee box-okat is kialakítottak, a családi golfozás megkönnyítése érdekében.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés