A finisen múlik

Huszáros hajrá kell az újabb győzelemhez!

Folytatódott a XIX. Monarchia Kupa a szlovéniai Livada Golf Club pályáján, a nációk hat-hat fős bruttó és nettó csapatai részvételével. A második játéknapon négyesre került sor, a jobbik drive kiválasztásával (Greensome). Nettó együttesünk továbbra is remekül tartja magát és mindössze 5 pontra van a vezető szlovákoktól. A kérdés az, képesek vagyunk-e a tavalyihoz hasonló hajrára.

Az időjárás továbbra is remek, a hangulat nemkülönben. Mindenki megtett mindent a második körben is, de azt tudni kell, hogy ez a játékforma nagyon nehéz, hiszen az ütések felváltva történnek a párok között. 

A bruttó csapatban Nagy István továbbra is kisebb sérüléssel bajlódik, míg Horváth Joe a ma is a trolijával küszködött. A Darázs Attila, Horvath Joseph, Dr Horváth Péter, Koplányi Tibor, Nagy István, és Dr. Takács János összetételű társaság minimális különbséggel lemaradva Szlovákia mögött, a hatodik helyről várhatja az utolsó kört.

Bruttó: 1. Ausztria (136), 2. Csehország (135), 3. Horvátország (121), 4. Szlovénia (115), 5. Szlovákia (109), 6. MAGYARORSZÁG (107)

Nettó csapatunk a tavalyi torna fináléjában, 9 ütéses hátrányt ledolgozva gyűjtötte be a győzelmet. Idén ez a lemaradás csupán 5 pont, így bármi megtörténhet. Ria, Ria!

Nettó: Szlovákia (155), MAGYARORSZÁG (149), Ausztria (146), Csehország (143), Horvátország (138), Szlovénia (137)

A csapat ma este gálavacsorán vesz részt, majd csütörtökön egyéni játékkal fejeződik be a Monarchia Kupa.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés