Megkezdődött a visszaszámlálás: Lugosi Tour-ra fel!

A hétvégén, június 9-én szombaton újabb remek versennyel jelentkezik a Balaton Golf, így remek felkészülési lehetőség kínálkozik a rákövetkező hét végén megrendezendő Magyar Bajnokságra. A Lugosi Golf Tour-ra a jelentkezéseket a Balaton Golf recepcióján, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen és a 06705042692-es telefonon várják.

A negyedik éve megrendezett sorozat kedvelt a golfozók körében, amelyet a társaság és a fergeteges hangulat mellett a nyeremények tesznek vonzóvá, ugyanis a fordulók alatt vouchereket nyerhetnek a játékosok greenfee-vel, valamint értékes ajándéktárgyak és ajándékcsomagok találnak gazdára. Nem beszélve a 2 db négynapos ciprusi golfútról, amelyet hagyományosan a záró fordulón sorsolnak majd ki a résztvevők között. Mindegyik játékos neve annyiszor szerepel a kalapban, ahány fordulón elindult. A másik ciprusi golfutat azon játékosok között sorsolják ki, akik rendelkeznek Lugosi Golf Iskola tagsági kártyával, és indultak a Lugosi Golf Touron.

Nem csak a már versenyző golfozók, hanem a golfban még nem elég gyakorlott játékosok igényeit is kielégíti a sorozat, hiszen kezdő kategóriákat is indítanak a versenyen. Ők 9 szakaszon játszanak, a már haladó golfozók pedig 18 szakaszon mérik össze tudásukat.

A Lugosi testvérek mellett természetesen az otthont adó Balaton Golf is lelkesen készül:

„Remekül előkészített, minőségi pályával várjuk a Lugosi Golf Tour mezőnyét, akiket a verseny végén finom menü várja a Kalóz étterem jóvoltából. Egy héttel vagyunk a Magyar Bajnokság előtt, így bátran biztatunk mindenkit, hogy szombaton versenykörülmények között hangolják be a pályát.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés