Minőség és ranglista egyben

A Match Play Bajnokságon tapasztalt minőségű pályával és a névadó szponzor által felajánlott értékes nyereményekkel várja a résztvevőket a hétvége szombatján, a tatai Old Lake Golf Club az Emil Frey Golf Kupán. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét nagyszerű klubhangulatra van kilátás, - hogy egyben ranglista megmérettetés is.  

Minden bizonnyal parázs csatáknak lehetünk majd tanúi. A minőségi szórakozás garantált, ugyanis a ranglista pontvadász játékosok, az Old Lake Golf Club, az Emil Frey Magyarország Kft. neve garancia a sikerre. Nincs más dolga, mint jelentkezni péntek 14 óráig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy telefonon, a (+36)-34-587-620, 06-30-74-72-703 számokon.

A versenykiírást ITT OLVASHATJA!

Dr. Bábos Réka szintén buzdít mindenkit a versenyre:

„A Match Play Bajnoksághoz hasonlóan, remekül előkészített pályával és az Emil Frey Magyarország Kft. profiljába illő díjazással készülünk. Köszönjük a cég teljes körű támogatását, elkötelezettségét a golf iránt.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a Match Play Bajnokság résztvevőinek, valamint a szervezőknek az alázatos munkát!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés