„Soha nem volt még ennyire stabil a játékom”

2017-es felnőtt bajnokunk Csányi Olivér, elégedetten értékelte a Match Play Bajnokságon nyújtott teljesítményét, és nagyon büszke arra, hogy a stroke play versenyen élete legjobbját játszotta.

„Remek hangulatú, fordulatos bajnokság volt. Bár a győzelem nem jött össze, viszont sikerült előrelépnem a játékom terén. Úgy érzem, talán még soha nem ütöttem ennyire a stabilan a labdát, mint most. A -3-as első napi eredményem pedig bizakodásra adhat okot a közelgő Magyar Bajnokságra is.”

Majd bajnokunk a Závaczki Bálinttal vívott elődöntőre, illetve a bronzmeccsre is kitért, amelyet Laurenz Kubinnal játszott.

„Bálint sokat fejlődött, a hosszúságai megnyúltak, emellett a rövid játéka is nagyon jó volt. Egyszerűen nem találtam fogást rajta. Nagyon sok szakaszt feleztünk birdie-vel, vagy par-ral, így nem tudtam visszahozni a korábban összeszedett hátrányomat. Ha én ütöttem egy birdie-t, akkor ő beütött egy 6-7 méteres birdie puttot.

A bronz meccs is izgalmasan alakult. A 16 éves osztrák sráccal játszottam mind a négy körben. Hihetetlenül stabil volt, folyamatosan fairway-en játszott, ám a párharcunk során volt egy-két megingása, amit sikerült kihasználnom. Emellett nekem nagyon jól ment a játék egy szakaszt kivéve. A 15 szakasz alatt 6 birdie-t, 8 par-t és egy duplát ütöttem. Ennek a kiegyensúlyozottságnak köszönhettem a harmadik helyet. Folytatás a Magyar Bajnokságon, ahol remélhetőleg ismét sikerül par alatti eredményt hozni, ahogy tettem a stroke play versenyen.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés