Megvannak a döntősök!

A délelőtti match play kör után (Beszámolója ITT), délután egy újabb párharc várt a résztvevőkre, ahol kiderült, kik játsszák idén a finálét! A férfiaknál Csányi Olivér – Závaczki Bálint, illetve Laurenz Kubin - Kötél Bence feszült egymásnak, míg a nőknél a döntőbe jutásért Vadkerti Adél – Jaczkovics Emma Éva, valamint Czernecki Laura – Berkenyei Daniella összecsapást rendeztek.

Kétszeres Magyar Kupa győztesünk, Kötél Bence megcsinálta, és szoros csatában legyőzte (2/1) a remek formában lévő Laurenz Kubint, aki délelőtt még korábbi match play győztest Greff Bálintot verte meg meggyőző fölénnyel. A másik ágon pedig igazi magyar nagyágyúk, bajnokok feszültek egymásnak. A döntővel is felérő Závaczki Bálint – Csányi Olivér összecsapásából ezúttal a többszörös junior bajnok, Závaczki került ki győztesen (4/2), így ő találkozik holnap Kötél Bencével. Míg a bronzmeccset Csányi Olivér és Laurenz Kubin vívja.

A nőknél is nagy volt az izgalom. Az egyik ágon Czernecki Laura jutott be a döntőbe Berkenyei Daniellát legyőzve (4/3), így a Magyar Kupa playoff-ja után újabb fináléban érdekelt. A másik ágon Magyar Kupa győztesek találkoztak. Végül a kétszeres Magyar Kupa győztes, és nem mellesleg a női match play címvédője, Vadkerti Adél nyert kiélezett csatában (4/2), az újdonsült Magyar Kupa győztessel, Jaczkovics Emmával szemben. A dobogó harmadik fokáért Berkenyei Daniella – Jaczkovics Emma küzd majd.

Férfi döntő:Kötél Bence – Závaczki Bálint

Bronz: Csányi Olivér - Laurenz Kubin

Női döntő:Czernecki Laura – Vadkerti Adél

Bronz: Berkenyei Daniella – Jaczkovics Emma

 

A finálé nap STARTLISTÁJA ITT!

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés