Match Play Bajnokság: Megvan a Final Four mezőnye!

A pénteki erőfelmérő után (stroke play) szombaton két match play kör várt a résztvevőkre. Délelőtt kiderült, hogy ki az a 4-4 játékos a nőknél és a férfiaknál, akik között ott vannak a 2018-as match play bajnokok!

Kialakult a legjobb 4!

A férfiak főtáblás mezőnyében az első nap remeklő Csányi Olivér hozta kötelezőt, igaz Sárközi Ricsi jól tartotta magát a párharc során. Hasonlóan szoros csata zajlott Závaczki Bálint és Raphael Sippel között, ám a végén többszörös junior bajnokunk örülhetett. 2016-os Match Play Bajnokunk, Greff Bálint sajnos kikapott külföldi ellenfelétől, így az első körben, a stroke play versenyen remeklő Laurenz Kubin magabiztosan győzött. A délelőtt talán legjobban várt párharca a Kötél Bence és Bertényi Bence meccse volt, amely a feszült várakozás ellenére sima volt. Végül kétszeres Magyar Kupa győztesünk jutott a legjobb négybe.

Csányi Olivér – Sárközi Ricsi (2 up)

Laurenz Kubin – Greff Bálint (5 up)

Bertényi Bence – Kötél Bence (6 up)

Závaczki Bálint - Raphael Sippel (1 up)

A döntőbe jutásért délután Csányi Olivér – Závaczki Bálint, illetve Laurenz Kubin - Kötél Bence feszül egymásnak.

 

A nőknél délelőtt többnyire a papírforma érvényesült. A címvédő Vadkerti Adél, Czernecki Laura, Berkenyei Daniella, Jaczkovics Emma is hozta a kötelező győzelmet.

Vadkerti Adél – Földházi – Nagy Zsófia (4 up)

Czernecki Laura - Katerina Drogonova (6 up)

Berkenyei Daniella – Koharek Anna (6 up)

Jaczkovics Emma – Szántó Sára (3 up

A délutáni elődöntőben Vadkerti Adél – Jaczkovics Emma Éva, valamint Czernecki Laura – Berkenyei Daniella összecsapást rendeznek.

 

További eredmények

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés