„Újabb csodás ajándék az élettől”

Az Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjének egyik győztesével, Luu Thi Thu Huonggal (Hajnival) beszélgettünk, akit fantasztikus érzéssel tölt el, hogy a BMW Golf Cup Világdöntője után, ezúttal az Audi kitzbüheli fináléjában képviselheti Magyarországot, partnerével Le Huy Toan-nal együtt. Mint mondta, meglepetésként érte őket a győzelem!

„Derült égből villámcsapásként ért bennünket, hogy nyertünk! Pláne, ha hozzávesszük, hogy eddig sosem játszottunk együtt. Ettől függetlenül nagyon jól kiegészítettük egymást. Le Huy Toan-nak a második (vasütések), míg nekem a rövid játék (főleg a putt) ment kifejezetten jól. Nem számolgattunk, nem görcsöltünk rá, egyszerűen élveztük a játékot és a végén meglepődve olvastuk az eredménylista tetején a nevünket.

Nagyon boldog vagyok! A partnerem egy ideig fel sem fogta, hogy mit is értünk el. Kvalifikáltuk magunkat a világ egyik legnagyobb amatőr golfversenyére. Korábban már átélhettem valami hasonlót Dubajban. Szerencsésnek érzem magam, hogy az élet újra megajándékozott!”

Hajni edzője, Brúder Balázs, tanítványa hozzáállását dicsérte.

„Hajni nagyon alázatos munkát végez. Heti háromszor-négyszer is gyakorol rangen, és szinte valamennyi versenyen ott van. Ez meg is látszik a teljesítményén. Folyamatosan stabilan hozza a hcp-jét, kiegyensúlyozott, jó stratégiát követve. Amiben talán fejlődnie kellene az, hogy jobban bízzon magában. Örülök, hogy ismét egy rangos versenyt sikerült nyernie!”

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés