Jelentkezési hajrá: Ma éjfélig nevezhet a Match Play-re!

Az év egyik legizgalmasabb és legérdekesebb versenye következik! Újra itt van a Match Play Bajnokság, amely ismét hazatalált, ugyanis a világranglista pontot érő nemzetközi tornának – 2016 után ismét – a tatai Old Lake Golf Club ad otthont. Jelentkezni ma éjfélig lehet a Magyar Golf Szövetség oldalán. a részletekről Bábos Réka, a klub igazgatónője számolt be.

„Péntek reggel, hcp sorrendben 9 órakor veszi kezdetét a minden szempontból különlegesnek ígérkező VII. T-Systems Magyar Nyílt Match Play Bajnokság. Kihívással teli versenyre van kilátás, ugyanis összesen 4 kör vár a résztvevőkre. A stroke play kör után, a fiúk és a lányok külön 8 fős csoportokat alkotva küzdenek a győzelemért és a világranglista pontokért.

A pálya jó állapotban van és mindent megteszünk, hogy ez így is maradjon a háromnapos tornán. Az ünnepélyes eredményhirdetés és ebéd a Hotel konferenciatermében lesz, ahol ínycsiklandó fogásokat szervírozunk. Igazi nyári időre számíthatunk a hétvégén! – nyilatkozta lapunknak Bábos Réka.

A startlistát, és az eredményeket az Old Lake Golf Club és Hungarian Golf különböző csatornáin követheti!

Program:

1. nap: 09:00 stroke play (hendikep sorrendben)

2. nap: 08:00 Match Play 1. forduló (shot gun); 14:00 Match Play 2. forduló (shot gun)

3. nap: 10:00 Match Play 3. forduló (shot gun)

 

További részletek a versenykiírásban ITT!

NEVEZNI ITT!

A nevezési díj befizetésének határideje:május 29 (kedd)!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés